Haftanın Yeni Filmleri 23.04.2015  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 08.04.2015 - Fransa)

» Sinemalar ve Seanslar
3 Boyutlu,Türkçe Dublaj,  

Jamel Debbouze
 

 

Maymun Prens
Pourquoi J'ai Pas Mangé Mon Père
Why I Did (Not) Eat My Father
Doğduğunda çok çelimsiz bulunan kralın küçük oğlu maymun abisi tarafından kabilesinden atılır. Onlardan uzakta, arkadaşı Ian'ın yanında yaşar ve inanılmaz becerisiyle ateşi, avlanmayı, modern yaşamı, aşkı ve hatta umudu keşfeder. Cömerttir, her şeyi paylaşmak ister, kurulu düzeni kökten değiştirir ve halkını başarı ve mizahla, kimsenin babasını yemediği gerçek insanlığa taşır.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Animation Comedy
Süre : 95 dakika
Ülke : Fransa İtalya Çin Halk Cumhuriyeti Belçika
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Jamel Debbouze
Senaryo : Jamel Debbouze, Frederic Fougea.
Müzik : Laurent Perez
Görüntü Yönetimi :
Kurgu : Dorian Rigal-Ansous
Sanat Yönetimi : Alexandre de Broca
Oyuncular : Jamel Debbouze, Mélissa Theuriau, Arié Elmaleh, Patrice Thibaud, Christian Hecq, Dioucounda Koma, Adrien Antoine, Georgette Kala-Lobé, Nathalie Homs, Youssef Hajdi, Johanna Hilaire, Dorothée Pousséo, Charlotte Des Georges, Enzo Ratsito, Cyril Casmèze, Dominique Magloire, D'Jal.
Yapımcı Firma : Pathé, Boréales, Kiss Films, M6 Films, Cattleya, uFilm.
İthalatçı Firma : Filmdom Media
Dağıtımcı Firma : Chantier Films
Sınıflandırma : 7+
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır