Haftanın Yeni Filmleri 22.05.2015  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 22.05.2015 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Levent Soyarslan
 

 

O.H.A.
O.H.A.
Karadenizli işadamı Ali Bey, Doğu Karadeniz'i dağ turizmine açacak mega bir inşaat projesine girişmek üzeredir. Bu proje kapsamında dağ otelleri, yayla tesisleri, kır siteleri inşa edilecektir. Ali Bey bu proje ile Doğu Karadeniz'i Orta Doğu'nun Alpleri haline getirmeyi vaat etmektedir. Projenin önünü açacak gerekli kanunlar çıkarılma sürecindeyken, Ali Bey tanıtım ve reklam faaliyetlerine katkıda bulunabileceği düşüncesiyle Karadeniz'in çağdaş efsanelerini araştıran bir belgesele sponsor olur. Araştırmalara bant kayıtlarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran 'Oflu Hoca' efsanesinden başlarlar. Bant kayıtlarının kaynağına ulaşılır. Kayıtlar sahtedir, ancak bu kayıtlara ilham olan, doğa üstü güçlere sahip ermiş bir derin hocadan bahsedilmektedir. Ali Bey derinleşen hoca efsanesinin iyi bir reklam potansiyeline sahip olduğunu düşünür ve ekip efsane hocaya güdümlenir. Ancak bu karar başlarına bir çok felaketin gelmesine sebep olacaktır. Artık Hoca'nın gazabı üstlerindedir. Harikalar diyarında madde ile mananın savaşı başlar.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2014
Tarz * : Comedy
Süre : 94 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Levent Soyarslan
Senaryo : Levent Soyarslan
Müzik : Cihan Sezer
Görüntü Yönetimi : Vedat Demir, Kubilay Ulaş, Reyhan Çetin.
Kurgu : Levent Soyarslan
Sanat Yönetimi : Nurdan Tavukçuoğlu
Oyuncular : Yaşar Kalyoncu, Taies Farzan, Adem Yılmaz, Ergun Karamık, Murat Çelik, Burak Saraçoğlu, Uğur Akkuş, Harun Akusta, Hakan Meriçliler.
Yapımcı Firma : LVT Yapım
Dağıtımcı Firma : Mars Dağıtım
Sınıflandırma : 13+ 15A
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır