Haftanın Yeni Filmleri 28.08.2015  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 13.08.2015 - Almanya)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe Dublaj,  

Guy Ritchie
 

 

Kod Adı: U.N.C.L.E.
The Man from U.N.C.L.E.
1960’ların Soğuk savaş ortamında geçen film, CIA ajanı Solo ve KGB ajanı Kuryakin’e odaklanıyor. Uzun sureli düşmanlıklar nedeniyle hep karşı karşıya çarpışmış olan bu iki isim, uluslararası bir suç örgütünü çökertmek için takım olarak çalışmak zorunda kalırlar. İkilinin elindeki tek ipucu, suç örgütüne ulaşmak için bulmaları gereken Alman bir bilim insanının kızıdır. Böylece dünyayı bir felaketten kurtarmak için zamanla yarışmaya başlarlar.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Action Adventure Comedy
Süre : 116 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Guy Ritchie
Senaryo : Guy Ritchie, Lionel Wigram.
Müzik : Daniel Pemberton
Görüntü Yönetimi : John Mathieson
Kurgu : James Herbert
Sanat Yönetimi : David Allday, James Hambidge.
Oyuncular : Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant, Elizabeth Debicki, Jared Harris, Alicia Vikander, David Beckham, Christopher Sciueref, Luca Calvani, Guy Potter, James Michael Rankin, Francesco De Vito, Joana Metrass, David Menkin, Gary Douglas, Graham Curry, George Hewer, Luca Della Valle, Vivien Bridson, Gino Picciano, Arpit Chaudhary, Alexander Hathaway, Simona Caparrini, Misha Kuznetsov, Amanda Edwards, Anick Wiget, Nic Bernasconi, Jorge Leon Martinez, Gioacchino Jim Cuffaro, Susan Gillias, Claudia Newman, David G. Robinson.
Yapımcı Firma : Warner Bros., Davis Entertainment.
İthalatçı Firma : Warner Bros. Türkiye
Dağıtımcı Firma : Warner Bros. Türkiye
Sınıflandırma : 7+ 13A
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır