Haftanın Yeni Filmleri 06.11.2015  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 26.10.2015 - İngiltere)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe Dublaj,  

Sam Mendes
 

 

Spectre
Spectre
Geçmişten gelen şifreli bir mesaj James Bond’u Mexico City’ye ve sonunda, kötü şöhretli bir suçlunun, yasaklı dulu, güzel Lucia Sciarra ile tanışacağı Roma’ya sürükler. Bond, sızdığı gizli bir toplantı sonucunda, SPECTRE olarak bilinen tekinsiz bir örgütün varlığını ortaya çıkartır. Bu arada Londra’da, Ulusal Güvenlik'in yeni başkanı Max Denbigh, Bond’un eylemlerini sorgulamakta ve M tarafından yönetilen MI6’in gerekliliğini tartışmaya açmaktadır. Bond, SPECTRE’in ağını ortaya dökebilecek ipuçlarına ulaşmak için, eski düşmanı Mr White’ın kızı, Madeleine Swann’ı aramaktadır, Moneypenny ve Q’dan gizlice kendisine yardım etmelerini ister. Bir suikastçının kızı olarak Madeleine, başkalarının aksine Bond’u daha iyi anlamaktadır. Bond, SPECTRE’in kalbine yaklaştıkça, ulaşmaya çalıştığı düşmanı ile kendisi arasında kan dondurucu bir bağ olduğunu öğrenir.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Action Adventure Crime
Süre : 148 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri İngiltere
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Sam Mendes
Senaryo : John Logan
Müzik : Thomas Newman
Görüntü Yönetimi : Hoyte Van Hoytema
Kurgu : Lee Smith
Sanat Yönetimi : Dennis Gassner
Oyuncular : Daniel Craig, Monica Bellucci, Christoph Waltz, Lea Seydoux, Dave Bautista, Naomie Harris, Andrew Scott, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Jesper Christensen.
Yapımcı Firma : Columbia Pictures, Danjaq, Eon Productions, United Artists, Metro-Goldwyn-Mayer.
İthalatçı Firma : Warner Bros. Türkiye
Dağıtımcı Firma : Warner Bros. Türkiye
Sınıflandırma : 13+
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır