Haftanın Yeni Filmleri 27.11.2015  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 15.05.2015 - Amerika Birleşik Devletleri)

» Sinemalar ve Seanslar
 

John Maclean
 

 

Sakin Batı
Slow West
Jay (Kodi Smit-McPhee), İskoçya’nın Highlands bölgesinde mütevazi bir çiftçinin kızı Rose Ross (Caren Pistorius) ile büyümüştür. Büyüdükçe Jay için, arkadaşlıkları Rose’a karşı daha derin duygular beslediği bir ilişkiye dönüşür. Trajik bir olay sonrasında Rose ve babası Amerika’ya kaçarlar ve Rose, Jay’in hayatından tamamen çıkar. Kalbi kırık Jay, ayrıcalıklarla dolu hayatını geride bırakıp Rose’u bulmak ve kalbini kazanmak için Amerika’ya gitmeye karar verir. Amerika’daki yolculuğunda ketum Silas’la (Michael Fassbender) karşılaşır ve ondan yardım alır. Ancak Silas’ın bu güzel ama tehlikeli coğrafyadaki yolculukları boyunca başka planlar yapmaktadır. Bu tuhaf ve el değmemiş dünyada her meşrepten insan vardır. Aralarındaki bir isim, Silas’ın eski dostu Payne (Ben Mendelsohn) ise belanın yürüyen halidir ve çetesiyle etrafa korku salmaktadır. Silas ile Payne’in geçmişteki dostlukları geçmişte kalmıştır. Artık aynı hedefe yürüyen iki düşmandırlar. Jay’in çıkarlarını gerçekten korumak isteyen hangisidir?
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Action Thriller Western
Süre : 84 dakika
Ülke : İngiltere Yeni Zelanda
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : John Maclean
Senaryo : John Maclean
Müzik : Jed Kurzel
Görüntü Yönetimi : Robbie Ryan
Kurgu : Roland Gallois, Jon Gregory.
Sanat Yönetimi : Sarah Finlay, Ken Turner.
Oyuncular : Kodi Smit-McPhee, Michael Fassbender, Ben Mendelsohn, Aorere Paki, Hayden Frost, Caren Pistorius, Kieran Charnock, Edwin Wright, Joseph Passi, Andrew Robertt, Sam Manzanza, Tawanda Manyimo, Brian Sergent, David T. Lim, Karl Willetts, Bryan Michael Mills, Brooke Williams, Madeleine Sami, Eddie Campbell, Ken Blackburn, Jeffrey Thomas, Michael Whalley, Jon Cummings, Alex Macqueen, Kevin MacLeod, Stuart Martin.
Yapımcı Firma : See-Saw Films, DMC Film, Film4, New Zealand Film Commission.
İthalatçı Firma : Bir Film
Dağıtımcı Firma : M3 Film
Sınıflandırma : 13+
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır