Haftanın Yeni Filmleri 22.01.2016  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 20.05.2015 - İtalya)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Paolo Sorrentino
 

 

Gençlik
Youth
OSCAR’lı yönetmen Paolo Sorrentino “Muhteşem Güzellik”ten sonra, dev yıldız kadrosuyla çektiği “Gençlik / Youth” ile yine çok konuşulacak bir filme imza atıyor. Fred (Michael Caine) ve Mick (Harvey Keitel) İsviçre Alpleri’nde muhteşem bir otelde uzunca bir tatile çıkar. Fred, emekliye ayrılmış dünyaca ünlü bir besteci ve orkestra şefidir. Mick ise vasiyetim dediği son filminin senaryosu için bir grup gençle yoğun bir yazım sürecindedir. Geçmiş, gelecek, sadakat, yaşlanma ve gençliğin çarpışmasını bu iki insanın dünyasından perdeye taşıyan film, bu büyük otel ve her biri nevi şahsına münhasır birçok misafiriyle izleyenlerini her daim canlı tutarken bir Sorrentino klasiği olarak müzik ve görüntünün ihtişamıyla büyülü bir atmosfer yaratıyor.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Drama
Süre : 124 dakika
Ülke : İtalya Fransa İsviçre İngiltere
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Paolo Sorrentino
Senaryo : Paolo Sorrentino
Müzik : David Lang
Görüntü Yönetimi : Luca Bigazzi
Kurgu : Cristiano Travaglioli
Sanat Yönetimi : Daniel Newton, Marion Schramm.
Oyuncular : Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano, Jane Fonda, Mark Kozelek, Robert Seethaler, Alex Macqueen, Luna Zimic Mijovic, Tom Lipinski, Chloe Pirrie, Alex Beckett, Nate Dern, Mark Gessner, Paloma Faith, Ed Stoppard, Sonia Gessner, Madalina Diana Ghenea, Sumi Jo, Leoni Amandin, Jozef Aoki, Ian Keir Attard, Richard Banks, Gabriella Belisario, Paul Blackwell, Melinda Bokor, Leo Artin Boschin, Ashley Bryant, Rebecca Calder, Loredana Cannata, Steve Carroll.
Yapımcı Firma : Indigo Film, Pathé, France 2 Cinéma, Number 9 Films, C-Films AG.
İthalatçı Firma : Mars Production
Dağıtımcı Firma : M3 Film
Editör : (7/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır