Haftanın Yeni Filmleri 05.02.2016  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 05.02.2016 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

İhsan Taş
 

 

Temel ile Dursun İstanbul'da
Temel ile Dursun İstanbul'da
Karadeniz’den İstanbul‘a Dursun’un yalanlarına inanıp yollara düşen Temel çok geçmeden İstanbul’a gelir fakat durum hiçte Dursun’un anlattığı gibi değildir. Büyük umutlarla geldiği İstanbul’da başına olmadık işler gelir ve böylece Temel’in İstanbul macerası başlar.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Comedy
Süre : 98 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : İhsan Taş
Senaryo : İhsan Taş
Müzik :
Görüntü Yönetimi : Mahir Gül
Kurgu : Volkan Adıyaman
Sanat Yönetimi : Cansu Vaynı
Oyuncular : Nuri Alço, Coşkun Göğen, Yavuz Karakaş, Özlem Savaş, Metin Yıldırım, Hülya Polat, Esin Civangil, Esra Ersoy, Ceyda Ersoy, Yakup Yavru, Mehmet Kurt.
Yapımcı Firma : Taş Film
Dağıtımcı Firma : Özen Film
Editör : (2/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır