Haftanın Yeni Filmleri 08.04.2016  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 20.08.2015 - Meksika)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe Dublaj,  

Gabriel Riva Palacio Alatriste
 

 

Cesur Horoz
Un gallo con Muchos Huevos
Rumble Rooster
Küçük civciv Toto ve ailesinin, çiftlik sahibi ile mücadelesini anlatan Meksika yapımı animasyon...
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Animation
Süre : 98 dakika
Ülke : Meksika
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Gabriel Riva Palacio Alatriste, Rodolfo Riva-Palacio Alatriste
Senaryo : Marqus Bobesich, Andrzej Rattinger, Gabriel Riva Palacio Alatriste, Rodolfo Riva-Palacio Alatriste, Melanie Simka, Mychal Simka, Jocelyn Wright.
Müzik : Zacarías M. de la Riva
Görüntü Yönetimi : Aldo Cruz
Kurgu : Daniel Othón M. Gallardo
Sanat Yönetimi : Fernanda Rizo
Oyuncular : Seslendirme: Bruno Bichir, Carlos Espejel, Angélica Vale, Omar Chaparro, Omar Chaparro, Maite Perroni, Sergio Sendel, Ninel Conde.
Yapımcı Firma : Simka Entertainment
İthalatçı Firma : The Moments Entertainment / TME
Dağıtımcı Firma : TME
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır