Haftanın Yeni Filmleri 29.04.2016  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 25.03.2016 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

İsmet Eraydın
 

 

Emicem Hospital
Emicem Hospital
Selo, Cemal Emicesi'nin açtığı Özel Emicem'in Yeri hastanesinde hizmetli olarak çalışmaktadır. Selo en yakın arkadaşları Adem ve Dursun’la beraber, zengin olmak için ekstra işler yapmaktadırlar. Cemal Emice hastanenin uluslararası bir seviyeye çıkması için Almanya’dan yönetici (CEO) getirttirir. Almanya’dan gelen Ingrid Hanım, Alman disiplinini uygulamaya çalışır. Hastane personeli bu disipline alışık değildir. Alman disiplini ile Karadeniz inadı arasında uyuşmazlık olunca komik olaylar yaşanmaya başlar. Ingrid ve başhekim, Cemal Emice'nin de desteğini alarak haksız yere hastane personelin çoğunun işine son verirler. Personelin işten atılmasından sonra Dr. Hilmi ve Dr. Miray önderliğinde hastane bahçesinde direniş başlatılır. Selo bu olaylar karşısında Emice'ye karşı gelerek hastane bahçesinde oluşturulan direnişe destek verir. Yıllardır bir türlü evlenemediği Songül ile bu direniş sayesinde iyice yakınlaşır. Bu direniş esnasında gelişen olaylar “Emicem Hospital” hastanesini uluslararası seviyeye çıkmasa da uluslararası gündeme trajikomik olaylarla getirmiş olur.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Comedy
Süre : 95 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : İsmet Eraydın
Senaryo : İsmet Eraydın
Müzik : Kemal Sahir Gürel
Görüntü Yönetimi : Aytekin Çakmakçı
Kurgu : Aykut Yıldırım
Sanat Yönetimi : Vugar Aliyev
Oyuncular : Wilma Elles, Selahattin Çakır, Merve Akaydın, Sinan Bengier, Adem Eraydın, Ali Erkazan, Emre Ön, Zeki Kamber, Uğur Keleş, Songül Nadir, Ceyhun Gen, Taha Mataracıoğlu, Senem Göktürk, İzzettin Kahraman, Samet Karahasanoğlu, Yaşar Eraydın, Osman Bulut.
Yapımcı Firma : Hamsimedya Prodüksiyon
Dağıtımcı Firma : Chantier Films
Sınıflandırma : 7+
Editör : (3/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır