Haftanın Yeni Filmleri 11.11.2016  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 14.07.2016 - Çek Cumhuriyeti)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Matt Ross
 

 

Kaptan Fantastik
Captain Fantastic: Einmal Wildnis und zurück
Captain Fantastic
Ben (Viggo Mortensen) ve Leslie (Trin Miller), çocuklarını alışıgeldik medeniyet kalıplarının dışında, konvansiyonel eğitim formlarından farklı ve toplumsal normlardan uzakta, Pasifik Kuzeybatısı’nda satın aldıkları bir arazide yetiştirirler. Ancak Leslie’nin ölümüyle bu cennet düzeni bozulur. Ben, şehre götürmeye mecbur kaldığı çocuklarının, bu yeni yaşam biçiminin içinde kaybolmamaları için uğraşırken bir yandan da onları, annelerinin olmadığı bir hayata hazırlamaya çalışır. Leslie’nin ailesinin baskıları ve çocuklarının arkasından dolaplar çevirdiklerine inanmaya başlamasıyla Ben, yepyeni bir babalık sınavıyla karşı karşıya kalır ve kendi yöntemlerini sorgulamaya başlar.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2016
Tarz * : Drama Fantasy
Süre : 118 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Matt Ross
Senaryo : Matt Ross
Müzik : Alex Somers
Görüntü Yönetimi : Stéphane Fontaine
Kurgu : Joseph Krings
Sanat Yönetimi : Erick Donaldson
Oyuncular : Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler, Annalise Basso, Nicholas Hamilton, Shree Crooks, Charlie Shotwell, Trin Miller, Kathryn Hahn, Steve Zahn, Elijah Stevenson, Teddy Van Ee, Erin Moriarty, Missi Pyle, Frank Langella, Ann Dowd, Galen Osier, Hannah Horton.
Yapımcı Firma : Electric City Entertainment, ShivHans Pictures.
İthalatçı Firma : Bir Film
Dağıtımcı Firma : M3 Film
Sınıflandırma : 13+
Editör : (7/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır