Haftanın Yeni Filmleri 25.11.2016  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 25.11.2016 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Handan Öztürk
 

 

Bana Git De
Bana Git De
Tayanç Ayaydın, varolma bunalımını aşmak için İstanbul’dan Doğu’ya doğru yolculuk yapmak isteyen gitarist Ali’yi, Atiye ise ünlü olmak için Doğu’dan kaçıp İstanbul’a gelmek isteyen Leyal’i canlandırıyor. Seyyal Taner, Umut Oğuz, Birsen Dürülü, Rıza Sönmez, Kaan Yılmaz ve Kahtalı Hamido gibi ünlü isimler de yer alan filmin müziklerini ise Mehmet Erdem ve Özgür Akgül yaptı.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2016
Tarz * : Drama
Süre : 104 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Handan Öztürk
Senaryo : Handan Öztürk
Müzik : Mehmet Erdem
Görüntü Yönetimi : Ulaş Zeybek
Kurgu : Taner Sarf
Sanat Yönetimi : Çağlar Yılmaz, Tarık Gökçin.
Oyuncular : Atiye, Tayanç Ayaydın, Seyyal Taner, Umut Oğuz, Birsen Dürülü, Rıza Sönmez, Kaan Yılmaz, Kahtalı Hamido
Yapımcı Firma : Gala Ajans
Dağıtımcı Firma : Derin Film
Sınıflandırma : Genel
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır