Haftanın Yeni Filmleri 23.12.2016  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 15.12.2016 - Malezya)

» Sinemalar ve Seanslar
 

David Frankel
 

 

Gizli Güzellik
Collateral Beauty
New Line Cinema, Village Roadshow Pictures ve Warner Bros. Pictures, merakla beklenen dram filmi ‘Gizli Güzellik/Collateral Beauty’yi Oscarlı yönetmen David Frankel’ın (“Dear Diary,” “The Devil Wears Prada”) yönetimiyle sunuyor. New York’ta başarılı bir reklamcı, kişisel bir trajedi yaşar ve bu onun bütün hayatını etkiler. iş arkadaşları ise onu yaşadıklarıyla yüzleştirmek için şaşırtıcı ve derinlemesine etkileyici bir plan yaparlar. ‘Gizli Güzellik/Collateral Beauty’in tümü yıldızlardan oluşan oyuncuları şöyle sıralanıyor: Will Smith (“Suicide Squad,”), Edward Norton (“Birdman or [The Unexpected Virtue of Ignorance]”), Keira Knightley (“The Imitation Game”), Michael Peña (“The Martian”), Naomie Harris (“Spectre”), Jacob Latimore (“The Maze Runner”), Oscar Ödüllü Kate Winslet (“The Reader,” “Steve Jobs”) ve Oscar Ödüllü Helen Mirren (“The Queen,” “Trumbo”). Yönetmen Filmin David Frankel, senaryo yazarı Allan Loeb. Yapımcılar; Bard Dorros (“Triple 9”), Michael Sugar (“Spotlight”), Allan Loeb, Anthony Bregman (“Foxcatcher”),ve Kevin Frakes. (“John Wick”). Yönetici yapımcılar Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco, Michael Bederman, Ankur Rungta, Peter Cron, Steven Pearl ve Bruce Berman. Kamera arkası yaratıcı ekibinde görüntü yönetmeni Maryse Alberti (“Creed”) yapım tasarımcısı Beth Mickle (“Whiskey Tango Foxtrot”), editör Andrew Marcus (“American Ultra”) ve kostüm tasarımcısı Leah Katznelson (“How to Be Single”) bulunuyor. Film müziği Oscarlı Mychael Danna (“Life of Pi”) tarafından bestelendi.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2016
Tarz * : Drama
Süre : 97 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : David Frankel
Senaryo : Allan Loeb
Müzik : Theodore Shapiro
Görüntü Yönetimi : Maryse Alberti
Kurgu : Andrew Marcus
Sanat Yönetimi : Scott Dougan
Oyuncular : Will Smith, Keira Knightley, Kate Winslet, Helen Mirren, Edward Norton, Naomie Harris, Michael Peña, Toshiko Onizawa, Kylie Rogers, Enrique Murciano, Ann Dowd, Jacob Latimore, Natalie Gold, Carol Commissiong, Rebecca Ruber, Liza Colón-Zayas, Nicole Bonifacio, Elia Monte-Brown, Jesse Ray Sheps, Inna Muratova, Shirley Rumierk.
Yapımcı Firma : PalmStar Media, Likely Story, Anonymous Content, Overbrook Entertainment, Village Roadshow Pictures.
İthalatçı Firma : Warner Bros. Turkey
Dağıtımcı Firma : WB Turkey
Sınıflandırma : 13A
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır