Haftanın Yeni Filmleri 14.07.2017  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 16.01.2016 - Çin Halk Cumhuriyeti)

» Sinemalar ve Seanslar
3 Boyutlu,Türkçe Dublaj,  

Ding Liang
 

 

Ayı Kardeşler: Sirkte Curcuna
Boonie Bears: The Big Top Secret
Boonie Bears III

Evinden koparılıp bir sirke hapsedilen Briar, goril Hugo’nun yardımıyla buraya çabucak uyum sağlar. Bramble ve Oduncu Vik, sirki yeniden eğlencenin merkezi popüler bir yer haline getiren Briar’ı binbir güçlükten sonra bulurlar. Yeni hayatından memnun olan ve ormana geri dönmek istemeyen Briar’ın kararını değiştirmesi için sirkin karanlık yüzünün ortaya çıkması gecikmeyecektir. Köşe kapmacalar, kovalamalar, trenlerden balonlara durmak bilmeyen bir macera Ayı Kardeşler: Sirkte Curcuna’da yine sizi bekliyor.

A story of friends old and new, of being lost but most importantly being found; The Big Top Secret follows Briar as he is whisked away from the home he knows and plunged head first into the ranks of a traveling circus. The struggling circus, led by Hugo the Gorilla, is on its last leg and in desperate need of a boost. Frustrated with his brother, Bramble, and the rest of his forest friends, Briar finds a new and welcoming home among Wolfgang's Big Top. Briar brings life back to the circus and quickly finds happiness in his new life filled with new friends and fame. While rising to the top has its benefits, it also comes with a price. After searching high and low, Bramble and his forest friends are thrilled to have found their lost Briar, but Briar is not so sure that he wants to be found. He doesn't want to leave his perfect new life at the big top but even the most perfect-seeming things have dark sides. Through trials and chases and trains, all of the animals learn what it is to belong and the true meaning of family.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2016
Tarz * : Animation
Süre : 99 dakika
Ülke : Çin Halk Cumhuriyeti
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Din Liang
Senaryo :
Müzik :
Görüntü Yönetimi :
Kurgu :
Sanat Yönetimi :
Oyuncular : Seslendirme: Wan Danqing, Chen Guang, Ma Haolun, Yutian Meng, Xiao Tan, Zhang Wei, Sun Xiaodong, Xin Yuan, Bingjun Zhang.
Yapımcı Firma : Fantawild Animation, Le Vision Pictures.
İthalatçı Firma : Bir Film
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 7A
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır