Haftanın Yeni Filmleri 01.12.2017  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 26.10.2017 - Kuveyt)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe Dublaj,  

Brian Smrz
 

 

Yarını Yok
24 Hours to Live

John Wick serisi ve Sicario filmlerinin yapımcısından yepyeni bir film ”24 Hours to Live”. Gerilim tarzındaki filmde Oscar Ödülü Adayı Ethan Hawke rol alıyor. Deneysel bir ameliyat ile 24 saatliğine hayata geri dönen kiralık katil Travis Conrad ( Ethan Hawke) onu ve ailesini yok edenlerden intikam almak istiyor.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Action Thriller
Süre : 93 dakika
Ülke : Güney Afrika Hong Kong
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Brian Smrz
Senaryo : Zach Dean, Jim McClain, Ron Mita.
Müzik : Tyler Bates
Görüntü Yönetimi : Ben Nott
Kurgu : Elliot Greenberg
Sanat Yönetimi : Darryl Hammer, Patrick O'Connor.
Oyuncular : Paul Anderson, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Nathalie Boltt, Liam Cunningham, Tanya van Graan, Qing Xu, Hakeem Kae-Kazim, Jenna Upton, Aidan Whytock, Tyrone Keogh, Jeremy Yong, Susan Ling Young, Richard Lothian, Bjorn Steinbach, Brendan Murray, Andrew Morgado, Jason Maydew, Gary Glushon, Alex Anlos, Shane John Kruger, Tuks Tad Lungu, Owen de Wet.
Yapımcı Firma : Fundamental Films, Thunder Road Pictures, Film Afrika Worldwide.
İthalatçı Firma : Chantier Films
Dağıtımcı Firma : Chantier Films
Sınıflandırma : 13+ 15A
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır