Haftanın Yeni Filmleri 15.12.2017  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 15.12.2017 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Bryan Buckley
 

 

Somali Korsanları
The Pirates of Somalia
The Pirates of Somalia

New York Times’ın en çok satanlar listesindeki bir anıdan uyarlanan ve nam-ı değer Somali korsan çetelerinin arkasındaki gerçek insanları ve siyaseti gün yüzüne çıkaran ilk ve tek batılı gazeteci olan 24 yaşındaki Jay Bahadur’un yaşanmış hikayesidir. Gazetecilikte kendini göstermek için bir tercih yapmak zorunda kalan Jay, kendi ailesinin yanında yaşadığı bodrum katını dünyanın en tehlikeli suçluları arasında bir hayat için değiştirir. Tüm olanaksızlıklara rağmen, doğal cazibesi ve saflığı sayesinde hayatını tehlikeye sokarak dünyaya tüm gerçekleri aktaran ilk gazeteci olabilecek midir?

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Biography Drama
Süre : 116 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri Güney Afrika Kenya Somali Sudan
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Bryan Buckley
Senaryo : Jay Bahadur, Bryan Buckley.
Müzik : Andrew Feltenstein, John Nau.
Görüntü Yönetimi : Scott Henriksen
Kurgu : Jay Nelson
Sanat Yönetimi : Tendai Gava, Warren Gray, Mark Newell.
Oyuncular : Evan Peters, Al Pacino, Melanie Griffith, Barkhad Abdi, Russell Posner, Coral Peña, Edward Gelbinovich, Aidan Whytock, Philip Ettinger, Robert Hobbs, Mohamed Hakeemshady, Maria Vos, Kiana Madani, Vere Tindale, Darron Meyer, Lindsay Sullivan, Jojo Gonzalez, Armaan Haggio, Patrick Holden O'Neill, Matt Newman, Sabrina Hassan.
Yapımcı Firma : Hungry Man, BCDF Pictures, Kalahari Pictures.
İthalatçı Firma : Filmdom
Dağıtımcı Firma : CGVMars
Sınıflandırma : 13+
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır