Haftanın Yeni Filmleri 16.03.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 15.03.2018 - Hong Kong)

» Sinemalar ve Seanslar
 

José Padilha
 

 

Entebbe'de 7 Gün
7 Days in Entebbe

Dünyayı sarsan bir terör eylemi… Gerçek olaylardan esinlenen bir gerilim filmi olan Entebbe'de 7 Gün şimdiye kadar yapılmış en cesur rehine kurtarma operasyonlarından biri olarak dikkat çekmiştir. 1976 yazında, Tel Aviv'ten Paris'e giden Air France şirketine ait bir uçak, ikisi Filistinli ve ikisi Alman olan dört hava korsanı tarafından kaçırılır. Uçak Uganda'daki Entebbe Havaalanı'ndaki terk edilmiş bir terminale indirilir. Korku içindeki 248 yolcu, ölümcül bir siyasi ayaklanmanın içinde pazarlık kozu olarak kullanılırlar. Hava korsanlarının amacı ise; ellerindeki rehinelere karşılık İsrail, Kenya, Fransa, İsviçre ve Batı Almanya’da bulunan 53 Filistinli mahkûmun serbest bırakılmasıydı.  İsrail hükümeti, diplomatik bir çözüm cbulmaktansa rehineleri kurtarmak için olağanüstü bir plan yapar. Akılda kalan tarihsel ayrıntıları, darbeye yönelik bir gerilimle birleştiren Entebbe'de 7 Gün, dünyayı şaşkına çeviren uluslararası bir krizin güçlü bir tasviridir.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Crime Drama Thriller
Süre : 106 dakika
Ülke : İngiltere Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : José Padilha
Senaryo : Gregory Burke
Müzik : Rodrigo Amarante
Görüntü Yönetimi : Lula Carvalho
Kurgu : Daniel Rezende
Sanat Yönetimi : Charlo Dalli
Oyuncular : Rosamund Pike, Daniel Brühl, Eddie Marsan, Nonso Anozie, Ben Schnetzer, Denis Ménochet, Peter Sullivan, Angel Bonanni, Kamil Lemieszewski, Mark Ivanir, Brontis Jodorowsky, Lior Ashkenazi, Natalie Stone, Flynn Allen, Andrea Deck.
Yapımcı Firma : Participant Media, Pellikola, Working Title Films.
İthalatçı Firma : Chantier Films
Dağıtımcı Firma : Chantier Films
Sınıflandırma : 13+
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır