Haftanın Yeni Filmleri 25.05.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 01.02.2018 - Almanya)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe DublajBlu-Ray,  

Mike Schaerer
 

 

Küçük Cadı
Die kleine Hexe
The Little Witch

Küçük Cadı’nın büyük bir problemi var...Sadece 127 yaşında, yani her sene WalpurgisNight’daki diğer cadılarla Broken Dağı’nda dans etmek için çok genç. Yaşı tutmadığı için festivale davet edilmiyor. O da bu sene festivale gizlice katılmaya karar verir. Ama kötü  kalpli teyzesi Rumpumpel tarafından yakalanır. Ceza olarak, bir yıl içinde büyük sihir kitabındaki 7892 büyüyü ezberlemek zorundadır. Ancak bu şekilde dans etmesine izin verilecektir.  Küçük cadı hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlar. Ama kötü kalpli cadı Rumpumpel küçük cadının hedefine ulaşmasını engellemek için her türlü yolu deneyecektir.   Küçük cadı konuşan kuzgunu Abraxas'la birlikte, iyi bir cadı olmak için hırsla çalışarak cadılar dünyasını büyük bir sınava sokacaktır.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Comedy Drama Family
Süre : 103 dakika
Ülke : Almanya İsviçre
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Mike Schaerer
Senaryo : Matthias Pacht, Otfried Preußler.
Müzik : Diego Baldenweg
Görüntü Yönetimi : Matthias Fleischer
Kurgu : Wolfgang Weigl
Sanat Yönetimi : Maximilian Lange
Oyuncular : Karoline Herfurth, Axel Prahl, Luis Vorbach, Momo Beier, Suzanne von Borsody, Barbara Melzl, Carolin Spieß, Eveline Hall, Therese Affolter, Angelika Böttiger, Katharina Bohny, Verena Bosshard, Thomas Loibl, Marek Harbort, Justus Kaßmann, Lukas Benjamin Engel, Michael Gempart, Lena Krimmel, Anna Striesow.
Yapımcı Firma : Claussen + Putz Filmproduktion
İthalatçı Firma : Chantier Films
Dağıtımcı Firma : Chantier Films
Sınıflandırma : 7A
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır