Haftanın Yeni Filmleri 29.06.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 03.01.2018 - Fransa)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Paolo Virzì
 

 

Karavan
The Leisure Seeker

Human Capital (İnsan Sermayesi) ve The First Beautiful Thing (Gördüğüm En Güzel Kadın) filmleriyle İtalya’nın Oscar adayı olan usta yönetmen Paolo Virzì’den yürekleri ısıtacak bir film daha! Güneşli bir yaz sabahı Ella ve John, The Leisure Seeker (Dinlence Peşinde) adını verdikleri eski karavanlarıyla yollara düşerler. Ziyarete gelen çocukları onları evde bulamayınca telaşla telefon edip geri gelmeleri konusunda ısrar etse de Ella ve John, bu seyahatlerinde kararlıdır. Yolculukları boyunca hayatı ve birbirlerini olan tutkularını yeniden keşfederler. Başlarına gelen tatlı talihsizlikleri her zamanki gibi beraber atlatan Ella ve John çifti için karavanlarında geçirdikleri her yeni gün hayata attıkları en güzel çalımdır. Virzi’nin tabiriyle “bir şarkı kadar sade, komik ve hüzünlü, biraz çatlak ama mutluluk veren bir özgürlük filmi.”

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Adventure Comedy Drama
Süre : 112 dakika
Ülke : İtalya Fransa
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Paolo Virzì
Senaryo : Stephen Amidon, Francesca Archibugi, Francesco Piccolo, Paolo Virzì.
Müzik : Carlo Virzì
Görüntü Yönetimi : Luca Bigazzi
Kurgu : Jacopo Quadri
Sanat Yönetimi : Justin ONeal Miller
Oyuncular : Helen Mirren, Donald Sutherland, Christian McKay, Janel Moloney, Dana Ivey, Dick Gregory, Leander Suleiman, Ahmed Lucan, Gabriella Cila, David Silverman, Lucy Catharine Haskill, Joshua Hoover, Kirsty Mitchell, Mylie Stone, Helen Abell.
Yapımcı Firma : Indiana Production Company, Bac Films, Rai Cinema.
İthalatçı Firma : Filmartı
Dağıtımcı Firma : Filmartı
Sınıflandırma : 15+
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır