Haftanın Yeni Filmleri 27.07.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 17.08.2017 - Avustralya)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Amanda Sthers
 

 

Madame
Madame

İnsanların dünyayı terk ettiği, okyanusların her yeri kapladığı gelecekte bir zaman. Maceraperest Dipdip, tombik bir ahtapottur. Arkadaşları zeki mi zeki fener balığı Evo ve derinlerde yaşamayı seven Alice’in evleri yıkılır. Denizlerin koruyucusu Kraken, yeni bir ev bulmaları için üç maceraperesti uzaklara gönderir. YaAmerikalı çift Bob ve Anne romantik şehir Paris’te bir malikaneye taşınmışlardır. Çift, yüksek sosyeteden dostları için özel bir akşam yemeği düzenleyecektir. Son dakikada eklenen bir konuk nedeniyle davetli sayısının 13’e çıkması, uğursuzluk getirecek diye mükemmeliyetçi ev sahibesini rahatsız eder. O da çözümü hizmetçisi Maria’nın 14. kişi olarak yemeğe katılmasında bulur. Tabii eksantrik ve aristokrat bir zengin gibi davranarak rol yapması şartıyla! Maria, yemekte rol yaparken tesadüfen sanat uzmanı konuk David ile yakınlaşınca olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir. Maria’nın gerçek kimliğini saklayarak romantik bir aşka yelken açması üzerine Anne, bu ilişkiyi bitirmek için elinden geleni yapacaktır. larına katılan gözü pek Maura ile birlikte sular altındaki New York’tan Titanik’e ve Kuzey Kutbu’na uzanan harika ama tehlike dolu bir yolculuğa koyulurlar. 

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Comedy Drama Romance
Süre : 91 dakika
Ülke : Fransa
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Amanda Sthers
Senaryo : Amanda Sthers, Matthew Robbins.
Müzik : Matthieu Gonet ​
Görüntü Yönetimi : Régis Blondeau
Kurgu : Nicolas Chaudeurge
Sanat Yönetimi : Herald Najar
Oyuncular : Toni Collette, Harvey Keitel, Rossy de Palma, Michael Smiley, Tom Hughes, Violaine Gillibert, Stanislas Merhar, Sue Cann, Ariane Séguillon, Amélie Grace Zhurkin, James Foley, Brendan Patricks, Tim Fellingham, Joséphine de La Baume, Sonia Rolland, Ginnie Watson, Noah Labastie, Eric Zargniotti, Alex Vizorek, Jay Benedict, Salomé Partouche, Guy Maruani, Matthew Gledhill, Anissa Bonnefont, Philippine Pierre-Brossolette, Guila Clara Kessous, Ary Abittan.
Yapımcı Firma : LGM Productions, StudioCanal, PM SA.
İthalatçı Firma : Bir Film
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 7+ 13A
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır