Haftanın Yeni Filmleri 05.10.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 07.03.2018 - Fransa)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Dominique Rocher
 

 

Gece Dünyayı Yuttuğunda
La nuit a dévoré le monde
The Night Eats The World

Daha bir gece önce çılgın bir partinin döndüğü bir dairede uyanan Sam’in şimdi kalkıp gerçekle yüzleşmesi gerekmektedir: Etrafında kimse kalmamıştır ve Paris sokaklarında hareket eden tek şey yaşayan ölülerdir. Korku ve panik içerisindeki Sam, kendini uyandığı daireye kapatıp hayatta kalmanın bir yolunu bulmalıdır. Ama acaba hayatta kalan tek kişi kendisi midir?

The morning after a party, a young man wakes up to find Paris invaded by zombies.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Horror
Süre : 93 dakika
Ülke : Fransa
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Dominique Rocher
Senaryo : Jérémie Guez, Guillaume Lemans, Dominique Rocher.
Müzik : David Gubitsch
Görüntü Yönetimi : Jordane Chouzenoux
Kurgu : Isabelle Manquillet
Sanat Yönetimi : Sidney Dubois
Oyuncular : Anders Danielsen Lie, Golshifteh Farahani, Denis Lavant, Sigrid Bouaziz, David Kammenos, Jean-Yves Cylly, Nancy Murillo, Lina-Rose Djedje, Victor Van Der Woerd, Léo Poulet, Déborah Marique, Tess Osscini Boudebesse Bejjani, Fabien Houssaye, Jean-Louis Priou, Marie-Thérèse Priou, Choukri Essadi, Clémence Chatagnon, Nina Van Der Pyl, Mathieu Musualu, José-Luis Pages, Peter Agardi, Marie Bourjala, Maurice Chan, Maya Eymeri, Steven Chotard, Jonathan Henry, Jérôme Gaspard, Véronique Boutroux.
Yapımcı Firma : Haut et Court
İthalatçı Firma : Bir Film
Dağıtımcı Firma : BS Dağıtım
Sınıflandırma : 15+
Editör : (7/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır