Haftanın Yeni Filmleri 09.11.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 18.07.2018 - Fransa)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Desiree Akhavan
 

 

Cameron Post'a Ters Terapi
The Miseducation of Cameron Post

Appropriate Behavior’ın yönetmeni ve yıldızı olarak tanıdığımız Desiree Akhavan’ın son filmi, Emily Danforth’un romanından uyarlanan, sıcak ve özgün bir büyüme hikâyesi anlatıyor. Başrolünde ‘Kick Ass’ ile büyük ilgi toplayıp ardından ‘Let Me In’ ile Times ve New York Times gibi yayınların ‘Yılın En İyi Performansı’ listelerine henüz çocuk oyuncuyken giren Chloë Grace Moretz’e ‘American Honey’ filmiyle parlayan genç yıldız Sasha Lane ve The Newsroom dizisi ve Short Term 12 filmi ile tanınan John Gallagher Jr. eşlik ediyor.

In 1993, a teenage girl is forced into a gay conversion therapy center by her conservative guardians.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Drama Romance
Süre : 91 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Desiree Akhavan
Senaryo : Cecilia Frugiuele, Desiree Akhavan.
Müzik : Julian Wass
Görüntü Yönetimi : Ashley Connor
Kurgu : Sara Shaw
Sanat Yönetimi : Tori Lancaster
Oyuncular : Chloë Grace Moretz, Steven Hauck, Quinn Shephard, Kerry Butler, Dalton Harrod, McCabe Slye, Dale Soules, Sasha Lane, John Gallagher Jr., Emily Skeggs, Marin Ireland, Forrest Goodluck, Melanie Ehrlich, Owen Campbell, Isaac Jin Solstein, Jennifer Ehle, Andre B. Blake.
Yapımcı Firma : Beachside Films, Parkville Pictures.
İthalatçı Firma : Paz
Dağıtımcı Firma : Kurmaca Film
Sınıflandırma : 18+
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır