Haftanın Yeni Filmleri 23.11.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 23.11.2018 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Ömür Atay
 
Türkiye'de Filmin Seyirci Sayıları
İlk 3 Gün İlk Hafta Toplam
168 309 309
*Bu filmin seyirci sayısı verileri paylaşılmaktadır... Sinema
filmlerinin verileri için AntraktPro’ya hemen üye olun...

antrakt pro
"Türkiye'nin bağımsız, tek ve ilk veri tabanı..."

 

Kardeşler
Kardeşler
Brothers

Bir namus cinayetinin gölgesinde birbirlerinin kaderini yaşamak zorunda kalan iki kardeşin hesaplaşmasının anlatıldığı, senarist ve yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği Kardeşler/Brothers'ın başrollerini genç oyuncular Yiğit Ege Yazar, Caner Şahin ve Gözde Mutluer paylaşıyor.

Yusuf (17) comes home after spending four years at a youth detention center. His return to the family freshly recall the act that the other family members, bound by rigid tradition, forced upon him as the younger son.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Drama
Süre : 103 dakika
Ülke : Türkiye Almanya Bulgaristan
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Ömür Atay
Senaryo : Ömür Atay
Müzik : Erdem Helvacıoğlu
Görüntü Yönetimi : Emre Tanyıldız
Kurgu : Amon Guillard, Doruk Kaya.
Sanat Yönetimi : Meral Efe Yurtseven, Yunus Emre Yurtseven.
Oyuncular : Ege Yazar, Caner Şahin, Gözde Mutluer, Cem Zeynel Kılıç, Ebru Ojen Şahin, Yiğit Çakır, Nihal G. Koldaş, Mürtüz Yolcu, Cankat Aydos, Erol Afşin, Onur Dikmen.
Yapımcı Firma : Atay Film, Chouchkov Brothers, Fiction 2.0, Off Film. (Ömür Atay)
Dağıtımcı Firma : Chantier Film
Sınıflandırma : 13+ 15A
Editör : (8/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır