Haftanın Yeni Filmleri 04.10.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 04.10.2019 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Bilal Savdert
 

 

Keşfedilmemiş Çocuklar
Keşfedilmemiş Çocuklar

Ailesi tarafından terk edilmiş ve çocuk yuvasında yaşayan kahramanlarımız çeşitli yeteneklere sahiptirler. Hayata tutunma çabalarına karşın kirli sokaklardaki eller bir şekilde kendilerine ulaşmıştır. Yuvada ve okuldaki öğretmenlerinin yardımı ve özel yetenekleri sayesinde bu karşılaştıkları tehlikelerden kurtulmayı başarırlar.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Drama
Süre : 107 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Bülent Terzioğlu, Korkmaz Yalınkılıç.
Senaryo : Murat Önalan
Müzik : Selim Gülgören
Görüntü Yönetimi : Bülent Terzioğlu
Kurgu :
Sanat Yönetimi : Selami Taşbaşı
Oyuncular : Esin Civangil, Bilal Savdert, Ümit Acar, Selim Gülgören, Fulden Akyürek, Efe Ekemen, Egemen Mustafa Almacı, Mert Erdoğdu, Ayşenaz Aydoğmuş.
Yapımcı Firma : Keşfedilmemiş Çocuklar Yapım (Bilal Savdert)
Dağıtımcı Firma : MC Film
Sınıflandırma : 13+
Editör : (3/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır