Gelecek Program

3 Boyutlu,Türkçe Dublaj,  

Charles Martin Smith
 
Dolphin Tale
Dolphin Tale
Winter isimli bir yunusun gerçek hikayesine dayanacak olan filmde, yengeç kapanına kuyruğu sıkışan yunusu kurtaran on bir yaşındaki bir çocuk ve onun ailesi arasında geçen film, yunus ve çocuk arasında oluşan dostluğa odaklanacak.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2011
Tarz * : Family
Süre : 90 dakika
Ülke : ABD
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Charles Martin Smith
Senaryo : Karen Janszen, Noam Dromi.
Müzik : Mark Isham
Görüntü Yönetimi : Karl Walter Lindenlaub
Kurgu : Harvey Rosenstock
Sanat Yönetimi : Michael Corenblith
Oyuncular : Morgan Freeman, Ashley Judd, Kris Kristofferson, Harry Connick Jr., Ray McKinnon, Nathan Gamble, Frances Sternhagen, Rus Blackwell, Marc Macaulay, Austin Stowell, Jim Fitzpatrick, Richard Libertini, Austin Highsmith, Mike Pniewski, Laurel Levey-Giacomino, Cozi Zuehlsdorff, Juliana Harkavy, Michael Roark, Kim Ostrenko, Kurt Yaeger, Keri Maletto, Stacy Ann Rose, Betsy Landin, Ashley White, Megan Lozicki.
Yapımcı Firma : Alcon Entertainment, Paradise F.X. Corp..
İthalatçı Firma : Warner Bros. Türkiye
İşletmeci Firma : Warner Bros. Turkey
İlk hafta lokasyon sayısı : TBA
Basın Gösterimi Tarihi : TBA
Açıklanan Vizyona Çıkış Tarihi : TBA
Dünyada İlk Ticari Vizyonu : 23.09.2011 - ABD
IMDB Linki :
 
* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Gelecek Program Filmleri

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır