Haftanın Yeni Filmleri 31.05.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 29.05.2018 - Belçika)

» Sinemalar ve Seanslar
3 Boyutlu,Türkçe DublajImaxAtmosD-BoxScreen X4DX,  

Michael Dougherty
 

 

Godzilla: Canavarlar Kralı
Godzilla: King of the Monsters

Yeni hikayede kripto-zooloji kuruluşu Monarch’ın üyeleri ortaya kahramansı bir çaba koyacaktırlar çünkü aralarında güçlü Godzilla’nın da bulunduğu tanrıvari canavarlar Mothra, Rodan ve Godzilla’nın baş düşmanı Üç Başlı Kral Ghidorah birbirleriyle mücadeleye girişirler. Antik çağlara ait —ve sadece birer mit oldukları sanılan— bu süper türlerin hepsi hayata döner dönmez bir üstünlük savaşına girerek insanoğlunun varlığını tehlikeye sokarlar. “Godzilla II Canavarlar Kralı”nın senaryosunu Zach Shields yazdı. Filmin yapımcılığını Mary Parent, Alex Garcia, Brian Rogers, Thomas Tull ve Jon Jashni; yönetici yapımcılığını Zach Shields, Barry H. Waldman, Dan Lin, Roy Lee, Yoshimitsu Banno ve Kenji Okuhira; ortak yapımcılığını ise Legendary Pictures adına Alexandra Mendes ve Jay Ashenfelter gerçekleştirdi. Yönetmen Dougherty’nin kamera arkası yaratıcı ekibi şu isimlerden oluşuyor: Görüntü yönetiminde Lawrence Sher (“War Dogs” ve ek çekim görevini üstlendiği “Godzilla”); yapım tasarımında Scott Chambliss (“Guardians of the Galaxy Vol. 2”, “Star Trek Into Darkness”); kurguda Roger Barton (“Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, “Transformers” filmleri), Oscar adayı Richard Pearson (“United 93”, “Kong: Skull Island”) ve Bob Ducsay (“Godzilla”, “Star Wars: The Last Jedi”); kostüm tasarımında Louise Mingenbach ( “X-Men” ve “Hangover” filmleri); ve Oscar ödüllü görsel efektler amiri Guillaume Rocheron (“Godzilla”, “Ghost in the Shell”, ve Oscar ödüllü ekibinin bir üyesi olduğu “Life of Pi”).

The crypto-zoological agency Monarch faces off against a battery of god-sized monsters, including the mighty Godzilla, who collides with Mothra, Rodan, and his ultimate nemesis, the three-headed King Ghidorah.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Action Adventure Sci-Fi
Süre : 131 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri Japonya
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Michael Dougherty
Senaryo : Max Borenstein, Michael Dougherty, Zach Shields.
Müzik : Bear McCreary
Görüntü Yönetimi : Lawrence Sher
Kurgu : Roger Barton, Rob Ducsay, Richard Pearson.
Sanat Yönetimi : John Dexter, Natasha Gerasimova.
Oyuncular : Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Ken Watanabe, Ziyi Zhang, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, Aisha Hinds, O Shea Jackson Jr., David Strathairn, Anthony Ramos, Elizabeth Ludlow, Jonathan Howard, CCH Pounder, Joe Morton, Randy Havens, Lyle Brocato, Jimmy Gonzales.
Yapımcı Firma : Warner Bros., Legendary Pictures.
İthalatçı Firma : Warner Bros. Türkiye
Dağıtımcı Firma : WB Turkey
Sınıflandırma : 13+
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır