Haftanın Yeni Filmleri 06.01.2023  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 06.01.2023 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Steven Spielberg
 

 

Fabelmanlar
The Fabelmans

Filmde Gabriel LaBelle (The Predator, Amerikan Jigolo dizisi) 16 yaşındaki hevesli film sevdalısı Sammy Fabelman rolünde; dört kez Akademi Ödülü® adayı Michelle Williams (Manchester by the Sea, My Week with Marilyn) sanatçının annesi Mitzi rolünde; Paul Dano (The Batman, There Will Be Blood) Sammy’nin hayata bilimin penceresinden bakan, başarılı babası Burt rolünde; Seth Rogen (Steve Jobs, An American Pickle) Burt'ün en iyi arkadaşı ve Fabelman çocuklarının fahri "amcası" Bennie Loewy rolünde ve Akademi Ödülü® adayı Judd Hirsch (Uncut Gems, Ordinary People) Mitzi'nin amcası Boris rolünde.
Growing up in post-World War II era Arizona, young Sammy Fabelman aspires to become a filmmaker as he reaches adolescence, but soon discovers a shattering family secret and explores how the power of films can help him see the truth.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2022
Tarz * : Drama
Süre : 151 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Steven Spielberg
Senaryo : Tony Kushner, Steven Spielberg.
Müzik : John Williams
Görüntü Yönetimi : Janusz Kaminski
Kurgu : Sarah Broshar, Michael Kahn.
Sanat Yönetimi : Andy Broomell
Oyuncular : Michelle Williams, Paul Dano, Seth Rogen, Gabriel LaBelle, Mateo Zoryan, Keeley Karsten, Alina Brace, Julia Butters, Birdie Borria, Judd Hirsch, Sophia Kopera, Jeannie Berlin, Robin Bartlett, Sam Rechner, Oakes Fegley, Chloe East, Isabelle Kusman, Chandler Lovelle, Gustavo Escobar, Nicolas Cantu, Cooper Dodson, Gabriel Bateman, Stephen Matthew Smith, James Urbaniak, Alex Quijano, Kalama Epstein, Connor Trinneer, Lane Factor, Greg Grunberg, David Lynch, Jan Hoag, Carlos Javier Castillo, Ezra Buzzington, Paul Chepikian, Brinly Marum, Mason Bumba, Mary M. Flynn, Adriel Porter, Tia Nalls, Larkin Campbell, Harper Dustin.
Yapımcı Firma : Amblin Entertainment, Amblin Partners, Universal Pictures.
İthalatçı Firma : The Moment Entertainment/TME
Dağıtımcı Firma : TME Films
Sınıflandırma : 10+ 13A
Editör : (8/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır