05.10.2010 01:10

Reha Erdem Uzak Doğu’da

Türk Sinemasının öncü yönetmenlerinden Reha Erdem’in tüm filmleri Uzak Doğulu sinemaseverlerle buluşacak.

Reha Erdem’in ödüllü son filmi Kosmos, Ekim başında Pusan Uluslararası Film Festivali’nde, yönetmenliğini gerçekleştirmiş olduğu tüm filmleri ise (Kosmos, Hayat Var, Beş Vakit, Korkuyorum Anne, Kaç Para Kaç ve A Ay) Ekim sonunda Tokyo Uluslararası Film Festivali ve Tayvan Kaohsiung Film Festivali’nde Uzak Doğulu seyircilerin karşısına çıkacak. Tüm filmlerini kapsayan bu gösterimler, “Yönetmene Saygı - Reha Erdem Retrospektifi” adıyla festivallerde bir bölüm oluşturuyor.

Reha Erdem ayrıca geçtiğimiz günlerde İsrail’in en önemli ve eski film festivallerinden Hayfa Uluslararası Film Festivali’nde Altın Çapa ödülü kazandı.
 
Kosmos’un uluslararası festivallerdeki turu Hayfa, Calgary, Leeds, Stockholm, Selanik, Montpellier Akdeniz Filmleri Festivali ve Sitges Fantastik Filmler Festivalleri ile devam edecek.

 

« Önceki Haberi Oku  | Sonraki Haberi Oku »

 

* Bu sayfada yeralan haber Antrakt Sinema Haber Ajansı tarafından yayınlanmıştır. İçerik tamamen özgündür. İzinsiz kopyalanamaz.

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır