Haftanın Yeni Filmleri 06.02.2015  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 05.12.2014 - Amerika Birleşik Devletleri)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Jean-Marc Vallee
 

 

Yaban
Wild
Hiç deneyimi olmadan, kocaman ağır bir çanta ve zayıf düşmüş iradesinin etkisiyle Chreyl Strayed, Amerika’daki en uzun, en zorlu ve en vahşi transit yol olan Pasific Crest yolunu tek başına yürümeye karar verir. Yürüyüşe başladıktan kısa bir süre sonra bırakmayı düşünür; fakat azmeder ve o birkaç ay boyunca korku, yorgunluk ve tehlikenin içinde ona neşe, cesaret ve güzelliği hatırlatanları bulur.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2014
Tarz * : Biography Drama
Süre : 115 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Jean-Marc Vallee
Senaryo : Nick Hornby
Müzik : Susan Jacobs (Müzik Yönetmeni)
Görüntü Yönetimi : Yves Belanger
Kurgu : Martin Pensa, Jean-Marc Vallee.
Sanat Yönetimi : Javiera Varas
Oyuncular : Reese Witherspoon, Gaby Hoffmann, Laura Dern, Michiel Huisman, Kevin Rankin, Thomas Sadoski, Charles Baker, W. Earl Brown, Brian Van Holt, Mo McRae, J.D. Evermore, Nick Eversman, Leigh Parker, Cathryn de Prume, Randy Schulman, Beth Hall, Areana Cirina, Greg James, Jeanine Jackson, Matt Pascua, Jan Hoag, Dan Considine, Orianna Herrman, Evan O'Toole.
Yapımcı Firma : Fox Searchlight Pictures, Pacific Standard.
İthalatçı Firma : TME / The Moment Entertainment
Dağıtımcı Firma : TME
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır