Haftanın Yeni Filmleri 05.06.2015  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 29.05.2015 - Amerika Birleşik Devletleri)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Leigh Whannell
 

 

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
Insidious: Chapter 3
Oyuncu olmaya hevesli genç bir kız olan Quinn Brenner, merhum annesinin kendisiyle temasa geçmeye çalıştığını hisseder ve yetenekli bir medyum arar. Bulduğu kişi Elise’dir. Elise, Quinn’i koruma güdüsü hisseder ama geçmişindeki bir trajedi onu, becerilerini kullanmaya isteksiz hale getirmiştir. Çok geçmeden şaşırtıcı bir kaza Quinn’i evde dinlenmeye mecbur bırakınca, dul babası Sean aileyi bir arada tutma mücadelesi verir. Daha sonra Quinn kendi yatak odasında kötü bir doğaüstü varlığın saldırısına uğrar. Bunun üzerine Sean yardım etmesi için Elise'e ricada bulunur. Elise ölülerle irtibata geçmek için güçlerini kullanır. Quinn’i korumak için "Öte"nin derinliklerine dalmak zorunda kalan Elise, çok geçmeden o güne dek gördüğü en acımasız düşmanla karşı karşıya olduğunu anlar. Bu, insan ruhuna doymak bilmez bir iştah duyan bir iblistir.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Horror
Süre : 97 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Leigh Whannell
Senaryo : Leigh Whannell
Müzik : Joseph Bishara
Görüntü Yönetimi : Brian Pearson
Kurgu : Timothy Alverson
Sanat Yönetimi : Jason Garner
Oyuncular : Dermot Mulroney, Lin Shaye, Stefanie Scott, Leigh Whannell, Angus Sampson, Michael Reid MacKay, Ele Keats, Anne Bergstedt Jordanova, Tate Berney, Amaris Davidson, Phil Abrams, Taylor John Smith, Jacob Crawford.
Yapımcı Firma : Automatik Entertainment, Blumhouse Productions, Entertainment One.
İthalatçı Firma : Warner Bros. Türkiye
Dağıtımcı Firma : Warner Bros. Türkiye
Sınıflandırma : 13+ 15A
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır