Haftanın Yeni Filmleri 17.07.2015  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 09.07.2015 - Makedonya)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Kim Farrant
 

 

Fırtınanın Ortasında
Strangerland
Catherine ve Matthew Parker çifti çocukları ile birlikte bilinmeyen bir nedenle çöl kıyısındaki küçük bir kasabaya taşınmak durumunda kalır. Evin çocukları Lily ve Tommy öldürücü çöl fırtınasının hemen öncesinde gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Kasabanın polisi David Rae’nin yürüttüğü geniş çaplı arama operasyonuna kasaba halkı da destek olur. Fakat operasyon devam ederken Parker ailesi ile ilgili ilginç gerçekler ortaya çıkmaya başlar. Zaman ilerledikçe şüphelerin tırmanması ve dedikoduların yayılması ile Parkerlar kasaba halkının acımasızlığıyla baş başa kalır.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Drama Thriller
Süre : 112 dakika
Ülke : Avustralya İrlanda
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Kim Farrant
Senaryo : Michael Kinirons, Fiona Seres.
Müzik : Keefus Ciancia
Görüntü Yönetimi : P.J. Dillon
Kurgu : Veronika Jenet
Sanat Yönetimi : Mandi Bialek-Wester
Oyuncular : Nicole Kidman, Hugo Weaving, Joseph Fiennes, Sean Keenan, Maddison Brown, Martin Dingle Wall, Meyne Wyatt, Nicholas Hamilton, Megan Alston, Taylor Ferguson, Chris Pattinson, Lisa Flanagan, Benedict Hardie, Ben Wood.
Yapımcı Firma : Dragonfly Pictures, Fastnet Films, Worldview Entertainment.
İthalatçı Firma : Calinos Films
Dağıtımcı Firma : Pinema
Sınıflandırma : 15+
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır