Haftanın Yeni Filmleri 07.08.2015  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 26.02.2015 - Danimarka)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe Dublaj,  

Karsten Kiilerich
 

 

Kaptan Cingöz Macera Peşinde
Albert
Küçük bir kasabada yaşayan Albert’in en büyük hayali bir balon kaptanı olmaktır. Bu amacını gerçekleştirmek için korsan olmak isteyen en yakın arkadaşıyla birlikte büyük bir maceraya atılırlar.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Animation
Süre : 81 dakika
Ülke : Danimarka
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Karsten Kiilerich
Senaryo : Karsten Kiilerich
Müzik : Frans Bak, Bent Fabricius-Bjerre.
Görüntü Yönetimi :
Kurgu : Hans Perk, Anders Sorensen.
Sanat Yönetimi : Sten Mesterton
Oyuncular : Seslendirme: Vibeke Ankjer Axverd, Alfred Bjerre Larsen, Oscar Dietz, Morten Eisner, Erik Holmey, Bodil Jorgensen, Thomas Bo Larsen, Michael Zuckow Mardorf, Asta Nordby, Kjeld Norgaard, Allan Olsen, Lars Ranthe, Kurt Ravn, Pauline Rehne, Troels Walther, Peter Zhelder.
Yapımcı Firma : M&M Productions, A. Film.
İthalatçı Firma : Yeni Film
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : Genel
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır