Haftanın Yeni Filmleri 08.03.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 09.05.2018 - Fransa)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Asghar Farhadi (soldaki)
 

 

Herkes Biliyor
Todos lo saben
Everybody Knows

Laura, kız kardeşinin düğünü için oldukça heyecanlıdır. Tüm hazırlıkları yapıp yola koyulan aile, soluğu Laura’nın doğduğu İspanya’nın köyünde alır. Düğün için tüm aile ve eski tanıdıklar yeniden bir araya gelmiştir ve herkes bu mutlu anın tadını çıkarmaya çalışır. Ancak beklenmedik bir olay ailenin hayatının tepetaklak olmasına neden olur. Laura’nın büyük kızı kaçırılmıştır ve bunu kimin yaptığını kimse bilmemektedir. Genç kızın bulunması için herkes elinden geleni yapmaya çalışır. Ancak yaşananların sorumluları araştırıldıkça, hem aile fertleri hem de köy ahalisi arasında bir takım gerginlikler yaşanmaya ve geçmişte saklı kalmış kirli sırlar su yüzüne çıkmaya başlar.

Laura, a Spanish woman living in Buenos Aires, returns to her hometown outside Madrid with her two children to attend her sister's wedding. However, the trip is upset by unexpected events that bring secrets into the open.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Crime Drama Mystery
Süre : 133 dakika
Ülke : İspanya Fransa İtalya
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Asghar Farhadi
Senaryo : Asghar Farhadi
Müzik : Javier Limón
Görüntü Yönetimi : José Luis Alcaine
Kurgu : Hayedeh Safiyari
Sanat Yönetimi : María Clara Notari
Oyuncular : Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín, Eduard Fernández, Bárbara Lennie, Inma Cuesta, Elvira Mínguez, Ramón Barea, Carla Campra, Sara Sálamo, Roger Casamajor, José Ángel Egido, Sergio Castellanos, Iván Chavero, Tomás del Estal, Imma Sancho, Paco Pastor Gómez, Jaime Lorente, Mari Carmen Sánchez, Vicente Vergara, Jordi Bosch, Chuss Leiva, Mar del Corral, Mónica Miranda.
Yapımcı Firma : Memento Films Production, Morena Films, Lucky Red.
İthalatçı Firma : Zeyno Film
Dağıtımcı Firma : BS Dağıtım
Sınıflandırma : 13+
Editör : (7/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır