Haftanın Yeni Filmleri 14.06.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 14.06.2019 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Durmuş Akbulut (solda)
 

 

Bekçi
Bekçi
A Tale of Night

Salih, bir kasaba mezarlığında gece bekçiliği yapmaktadır. Her gün, akşamüstü, bekçi kulübesine gelip sabah gün doğmadan geri dönmektedir. İlerlemiş yaşına rağmen yaklaşık iki kilometrelik yolu her gün, aynı rutinle kat etmektedir. Yıllardır yaptığı iş nedeniyle kendi içine kapanmış, gerçek yaşamdan kopmuştur. Kasaba yolunda yaşadıkları, gece kulübeye gelen tuhaf adamlar ve her gece rüyasına giren genç bir kız, bekçi Salih’te derin bir paranoyaya dönüşmüştür. Gerçekle gerçekdışı birbirine karışmıştır... Ta ki sabahın ilk ışıklarına dek... Bekçi, Anton Çehov’un ince mizahı ve Giovanni Papini’nin fantastik karakterlerini birleştiren barok bir masal anlatıyor.

Salih works as a night watchman at a town cemetery. Despite his advanced age he walks two kilometres to work every day. He has been leading a reclusive life because of his job, detached from real life. The things he experiences on the way to the town, strange men who come over to his post, and a young girl who visits him every night in his dream lead Salih into deep paranoia. What is real and what is not is indistinguishable… Until the first rays of the day… Watchman tells a baroque tale that combines Chekhov’s dry humour with Giovanni Papini’s fantastic characters.             

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Thriller
Süre : 91 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Durmuş Akbulut
Senaryo : Durmuş Akbulut
Müzik : Emin İnal
Görüntü Yönetimi : Serdar Özdemir
Kurgu : Aziz İmamoğlu
Sanat Yönetimi : Harika Derya Erten
Oyuncular : Turan Özdemir, Serhan Süsler, Koray Ergun, Uğur Karabulut, Engin Çelik.
Yapımcı Firma : İde Yapım (Elçin Çelik)
Dağıtımcı Firma : Kurmaca Film
Sınıflandırma : 13+
Editör : (3/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır