Haftanın Yeni Filmleri 19.07.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 19.12.2018 - Belçika)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Jean-François Richet
 

 

İmparator: Yeraltı Dünyasının Hükümdarı
L Empereur de Paris
The Emperor of Paris

Napolyon döneminde dünyanın en büyük ve en korkunç ceza evlerinden kaçmayı başaran tek kişi François Vidocq’tur. Bu özelliğinden dolayı Paris’te yeraltı dünyasının bir numaralı adamı olarak ün salar. Son firarından sonra kendini basit bir tüccar olarak tanıtıp, kimliğini gizlemeyi başarmıştır. Ancak geçmişi peşini bırakmaz. Eski hücre arkadaşları tarafından alakası olmayan bir cinayet üzerine atılmıştır. Arkadaşlarının ihanete uğrayan Vidocq yakalanır. Serbest bırakılması karşılığında polisin suç çeteleriyle savaşmasına yardımcı olması istenmiştir. Anlaşma yaptığı polis şefinin kısa zamanda olağanüstü sonuçlar elde etmesine yardımcı olmuştur. Buna rağmen, hem polis teşkilatının hem de başına konan ödül nedeniyle suçluların bir numaralı düşmanı haline gelecektir.

Under the reign of Napoleon, François Vidocq, the only man who escaped from the greatest penal colony of the country, is a legend of the low-Parisian fund. Left for dead after his last spectacular escape, the ex-penal colony prisoner tries to make him forget under the traits of a single trader.                

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Adventure Comedy History
Süre : 110 dakika
Ülke : Fransa
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Jean-François Richet
Senaryo : Éric Besnard, Jean-François Richet.
Müzik : Marco Beltrami, Marcus Trumpp.
Görüntü Yönetimi : Manuel Dacosse
Kurgu : Hervé Schneid
Sanat Yönetimi : Emile Ghigo
Oyuncular : Vincent Cassel, Patrick Chesnais, August Diehl, Olga Kurylenko, Denis Lavant, Freya Mavor, Denis Ménochet, Jérôme Pouly, James Thierrée, Fabrice Luchini, Fayçal Safi, Antoine Lelandais, Frédéric Fix, Némo Schiffman, Lucien Belvès, Maxime Lefrançois, Antoine Basler, Fabien Orcier, Jérôme Cachon.
Yapımcı Firma : Mandarin Films
İthalatçı Firma : Özen Film
Dağıtımcı Firma : Özen Film
Sınıflandırma : 15+
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır