Haftanın Yeni Filmleri 23.08.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 07.08.2019 - Endonezya)

» Sinemalar ve Seanslar
 

André Øvredal
 

 

Korku Hikayeleri
Scary Stories to Tell in the Dark

1960’lı yıllarda Amerika’nın unutulmuş ve yok olmaya terk edilmiş bir kasabasında Halloween gecesinde geçiyor film. Bir grup genç, peşlerinden gelen zorba bir sınıf arkadaşlarından kaçarken korkunç efsanelerle ün salmış “perili” bir eve sığınmak zorunda kalırlar. Efsanelere göre evde yaşayan zengin ailenin kızı Sarah, “normal” olmadığı için bir odaya mahkum edilmiştir ve komşu çocukları öldürdüğü ortaya çıkınca da tımarhaneye gönderilmiştir. Eve sığınan gençlerin bu şehir efsanesinin gerçek olduğunu öğrenmesi çok uzun sürmez. O talihsiz gece boyunca Sarah’nın günlüğünde yazan korkunç hikayeler bir bir gerçek olmaya başlayınca imkansız bir hayatta kalma mücadelesi başlar.

A group of teens face their fears in order to save their lives.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Horror Mystery Thriller
Süre : 108 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri Kanada
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : André Øvredal
Senaryo : Dan Hageman, Kevin Hageman, Guillermo del Toro, Marcus Dunstan, Patrick Melton.
Müzik : Marco Beltrami, Anna Drubich.
Görüntü Yönetimi : Roman Osin
Kurgu : Patrick Larsgaard
Sanat Yönetimi : David Brisbin
Oyuncular : Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Austin Abrams, Kathleen Pollard.
Yapımcı Firma : 1212 Entertainment, CBS Films, Double Dare You, Entertainment One, Roling Hills Productions, Sean Daniel Company, Starlight International Media.
İthalatçı Firma : Filmartı
Dağıtımcı Firma : CGVMars
Sınıflandırma : 13+
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır