Haftanın Yeni Filmleri 20.11.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 20.11.2019 - Almanya)

» Sinemalar ve Seanslar
3 Boyutlu,Türkçe Dublaj,  

Chris Buck, Jennifer Lee.
 

 

Karlar Ülkesi 2
Frozen 2

Neden Elsa sihirli güçleri ile doğdu? Bu sorunun yanıtı onu çağırınca ve krallığını tehdit edince Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ama olağanüstü bir yolculuğa çıkıyor. Karlar Ülkesi’nde Elsa, güçlerinin bu dünya için çok fazla olduğundan korkuyordu. Şimdi Karlar Ülkesi 2’de ise gücünün yetmesini umut etmek zorunda.

Anna, Elsa, Kristoff, Olaf and Sven leave Arendelle to travel to an ancient, autumn-bound forest of an enchanted land. They set out to find the origin of Elsa's powers in order to save their kingdom.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Animation Adventure Comedy
Süre : 103 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Chris Buck, Jennifer Lee.
Senaryo : Jennifer Lee
Müzik : Christophe Beck
Görüntü Yönetimi : Jeff Draheim
Kurgu : Olivia Alva
Sanat Yönetimi : Neysa Bove, Brittney Lee, Bill Schwab.
Oyuncular : Seslendirme: Kristen Bell, Jason Ritter, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff, Rachel Matthews, Alan Tudyk, Sterling K. Brown, Idina Menzel, Ciarán Hinds, Jeremy Sisto, Josh Gad, Martha Plimpton, Alfred Molina, Santino Fontana, Mattea Conforti.
Yapımcı Firma : Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures.
İthalatçı Firma : UIP Turkey
Dağıtımcı Firma : UIP Turkey
Sınıflandırma : 7A
Editör : (8/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır