Haftanın Yeni Filmleri 20.12.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 12.10.2018 - Pakistan)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe DublajBlu-RayÇocuk Filmi,  

Aziz Jindani
 

 

Eşek Kral
The Donkey King

The Donkey King, maceraperest ve hayal gücü kuvvetli bir eşek olan Mangu'nun, çıktığı yolculukta kendini bir anda kralın veliahtı olarak bulmasıyla gelişen olayları konu ediniyor. Film neşeli, vurdumduymaz ve hayalperest bir eşek olan Mangu'nun kahramansı hikayesini anlatır. Hayallerinin peşinden gidip, kendini bulmak için çıktığı bu yolculukta Mangu, kendini birden Kral Azad Nagar'ın yerine geçecek en popüler aday olarak bulur. Tüm bunların bir Tilki olan Bayan Fitna'nin kendisini kukla olarak kullandığı hain planların bir parçası olduğuna dair henüz fikri yoktur. Fitna, Kral'ı tacından edip veliahtın da başarısız olmasını ister. Peki Fitna bu hain planlarını yerine getirebilecek midir? Kral Azad Nagar bu karmaşadan kurtulabilecek midir?

A lion decides that a new king shall take on the reins of Azad Nagar when he retires. When he retires a donkey is chosen as the king of Azad Nagar.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Animation Comedy Family
Süre : 85 dakika
Ülke : Pakistan
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Aziz Jindani
Senaryo : Aziz Jindani, Kamran Khimani.
Müzik : Shani Arshad, Shuja Haider, Majid Raza, Syed Asrar Shah.
Görüntü Yönetimi : Zeeshan Karimi
Kurgu : Ghazi Ali
Sanat Yönetimi :
Oyuncular : Shafaat Ali, Vasay Chaudhry, Hina Dilpazir, Adeel Hashmi, Shabbir Jan, Afzal Khan, Ghulam Mohiuddin, Faisal Qureshi, Ahsan Rahim, Javed Sheikh, Ismail Tara.
Yapımcı Firma : Ghazi Ali
İthalatçı Firma : Siyah Beyaz Movies, CNS.
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 6A
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır