Haftanın Yeni Filmleri 24.01.2020  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 24.01.2020 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Kris Carr, Sam Fowler.
 

 

İnsan Yiyenler
The Young Cannibals

Bir grup arkadaş, göl kenarında keyifli bir hafta sonu geçirmeyi planladıkları tenha bir kamp alanına doğru yola çıkarlar. Planlanmadıkları şey ise insan etinden yapılan hamburgerleri yemektir. Bu yaptıkları, onları birer birer avlayacak doğa üstü acımasız bir yaratığı geri getirir. Vahşi doğada kalan bu gençler, ormandan çıkmak için hayatlarının savaşını vermek zorundadırlar.

Seven friends summon a monster when they are tricked into eating burgers made of human flesh.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Horror
Süre : 95 dakika
Ülke : İngiltere
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Kris Carr, Sam Fowler.
Senaryo : Kris Carr, Sam Fowler.
Müzik : Gabe Castro
Görüntü Yönetimi : Liam Hejsak
Kurgu : Kris Carr, Sam Fowler, Charlie Pride.
Sanat Yönetimi : Charlie Pride
Oyuncular : Iacopo Paradisi, David Patrick Stucky, James Knapp, Megan Purvis, Benjamin Sarpong-Broni, Tony Manders, Annie Ray Williams, Samuel Freeman, Michael Haynes, Kim Spearman, Hannah Louise Howell, Martin Thomas, Anthony Wakefield, Debden Clarke, Abby Fowler.
Yapımcı Firma : Bad Taste Pictures
İthalatçı Firma : Bir Film
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 18+
Editör : (3/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır