Haftanın Yeni Filmleri 13.08.2021  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 13.08.2021 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Leyla Yılmaz
 

 

Bilmemek
Bilmemek
Not Knowing

Selma ve Sinan, birbirinden kopmuş mutsuz bir çift. Tek bağları 17 yaşındaki oğulları, su topu oyuncusu Umut. Umut’un hayatı, eşcinsel olduğuna dair çıkan bir dedikoduyla sarsılır. Dedikodu hızla zorbalığa dönüşür. Umut takımdakilerin yargılayıcı sorularını yanıtlamayı reddeder. Onun bu kararlı tavrı hakkındaki yargıları keskinleştirir ve takımdan dışlanır. Linç dayanılmaz bir hale geldiğinde, Umut ortadan kaybolur. Selma ve Sinan oğullarını ararken, kendi kayboluşlarıyla yüzleşirler. Gündelik hayattaki cevapsız sorular, daha büyük sorular karşısında anlamsızlaşır. Selma ve Sinan, kaybettiklerini bulmak için nereye varacağını bilmedikleri bir arayışa başlarlar.

"Not knowing" focuses on the life of a family that is not satisfied with their lives. Selma and Sinan are a couple who now find it difficult to endure each other. Umut, the son of the house, is after to prove himself. At the end of high school, rumors start circulating about Umut, who is homosexual. While Selma and Sinan are trying to cope with their tiring marriage, Umut suddenly disappears when the rumors go away and his head disappears. While Selma and Sinan are looking for their son, he realizes that they have actually lost themselves.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Drama
Süre : 95 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Leyla Yılmaz
Senaryo : Leyla Yılmaz
Müzik :
Görüntü Yönetimi : Meryem Yavuz
Kurgu : Osman Bayraktaroğlu
Sanat Yönetimi : Serdar Yılmaz
Oyuncular : Emir Özden, Yurdaer Okur, Senan Kara, Levent Üzümcü, Çetin Sarıkartal, Ulaşcan Kutlu.
Yapımcı Firma : Fikri Görsel Sanatlar (Ateş İlyas Başsoy, Evren Parlar, Christopher Elsey, Leyla Yılmaz)
Dağıtımcı Firma : Kurmaca
Sınıflandırma : 13+
Editör : (8/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır