Haftanın Yeni Filmleri 27.08.2021  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 27.08.2021 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Adil Oğuz Valizade
 

 

Kilit
Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit

Cezaevinde rutin sabah sayımını yapan baş gardiyan Hamza ve ekibi, girdikleri her koğuşta birer ikişer cesetle karşılaşır. Sekiz koğuşta on mahkum, yataklarında ölmüştür. Vücutlarında boğulma, yaralanma veya darp izi bulunmayan cesetler için koğuşlardaki diğer mahkumların da bir açıklaması yoktur. İstihbarat teşkilatından Selin Korkmaz ve cinayet bürodan Başkomiser Erol Haktan, olayın aydınlatılması için görevlendirilir. Göreve başlayan ikili, cezaevini karantinaya alır ve gardiyanlar dahil herkesi sorgular. Gizemin aydınlatılması için tüm detayları titizlikle araştıran Erol ve Selin, açtıkları her “kilit” ile şoke edici gerçeklere daha da yaklaşacaklardır.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Action Thriller
Süre : 115 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Adil Oğuz Valizade
Senaryo : Adil Oğuz Valizade, Arif Valizade, Cenk Çalışır.
Müzik : Ömür Öztürk, Eray Uygur, Emre Sarıtunalılar.
Görüntü Yönetimi : Gürol Beşer
Kurgu : Doğan Taşer, Bülent Taşer.
Sanat Yönetimi : Canan Çelik
Oyuncular : Mert Fırat, Melisa Aslı Pamuk, Celil Nalçakan, Asuman Dabak, Gökhan Tevek, Tuğçe Karabacak, Mustafa Alabora.
Yapımcı Firma : Dark Town Pictures (Arif Valizade)
Dağıtımcı Firma : CGVMars
Sınıflandırma : 13+
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır