Haftanın Yeni Filmleri 29.10.2021  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 21.10.2020 - İtalya)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Alice Filippi
 

 

Aşk Engel Tanımaz
Sul Piu Bello
Out of My League

Havalı ama sade bir kız olan Marta, nadir görünen bir genetik rahatsızlıktan dolayı tedavi görmektedir. Ancakne olursa olsun, Marta görüp görebileceğiniz en neşeli, hayat dolu bir kızdır. On dokuzuncu yaşındaki herhangi bir genç kız gibi gerçek aşkı hayal ediyor ama sıradan bir erkeğe razı olmak da istemiyordur. Hastalığı daha da ileri seviyelere gelmeden yakışıklı bir çocuğun ağzından çıkacak  “Seni seviyorum” sözlerini duymak en büyük hayalidir. Jacopo ve Federica Marta’nın oda arkadaşlarıdır ve neredeyse onun için ikinci bir aile gibidirler. Marta'yı bu zor günlerinde mutlu etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlardır. Son derece renkli olan bu oda arkadaşları ile Marta, oldukça güzel vakit geçiriyordur. Daha sonrasında bir partide yakışıklı Arturo ile tanışır; Arturo, kendine güvenen ve kesinlikle ulaşılmaz bir adamdır. Başka bir deyişle: Arturo, Marta için mükemmel bir avdır.

Marta may be an orphan, and she may be affected by a lethal illness, yet she is the most positive person one can meet. She wants a boy to fall for her. Not any boy - the most handsome of them all. One day, she may have found her match.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2020
Tarz * : Romance Drama Comedy
Süre : 91 dakika
Ülke : İtalya
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Alice Filippi
Senaryo : Roberto Proia, Michela Straniero.
Müzik : Marco Cascone
Görüntü Yönetimi : Emanuele Pasquet
Kurgu : Luciana Pandolfelli
Sanat Yönetimi : Francesca Bocca
Oyuncular : Giuseppe Maggio, Ludovica Francesconi, Eleonora Gaggero, Gaja Masciale, Luca John Rosati, Elisabetta Coraini, Jozef Gjura, Franco Ravera, Franca Pellecchia, Annamaria Troisi, Edoardo Rossi, Giovanni Bissaca, Ilaria Antonello, Christian Nerone, Mart ina Massa, Elia Tedesco, Demo Viola, Osey Lucky, Maurizio Cerchiaro, Michele Franco, Alessia Olivetti, Riccardo Niceforo.
Yapımcı Firma : Eagle Pictures
İthalatçı Firma : MRT Film, Cinephone.
Dağıtımcı Firma : CJ ENM
Sınıflandırma : 13+
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır