Haftanın Yeni Filmleri 20.05.2022  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 22.07.2021 - Hırvatistan)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Neill Blomkamp
 

 

Şeytani
Demonic

Demonic, annesinin geçmişte yaptığı ve kendisinde derin izler bırakan olayları bir simülasyon teknolojisiyle yeniden irdeleme fırsatı yakalayan Carly'nin ortaya çıkardığı dehşet gerçekleri konu ediniyor. Annesi Angela'nın işlediği cinayetler yüzünden hayatı alt üst olan Carly, yaşanan olayları hiçbir zaman unutamamıştır. Esrarengiz bir telefonun ardından Angela'nın doğa üstü olayları inceleyen ve kökeni Vatikan'a kadar uzanan bir klinikte olduğunu öğrenir. Geliştirilen bir simülasyon teknolojisi sayesinde insan zihnini inceleyerek, bilinçaltıyla bağlantı kurmayı başaran bu kişiler Carly'i de sisteme alarak gerçek suçluyu bulmak istediklerini söylerler. Carly bu yardım çağrısını yanıtsız bırakmaz ancak olaylar annesinin bir iblis tarafından ele geçirildiğinin ortaya çıkmasıyla sıra dışı bir hal alır.
A young woman unleashes terrifying demons when supernatural forces at the root of a decades-old rift between mother and daughter are ruthlessly revealed.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2021
Tarz * : Horror
Süre : 104 dakika
Ülke : Kanada
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Neill Blomkamp
Senaryo : Neill Blomkamp
Müzik : Ola Strandh
Görüntü Yönetimi : Byron Kopman
Kurgu : Austyn Daines
Sanat Yönetimi : Richard K Simpson
Oyuncular : Carly Pope, Chris William Martin, Michael J Rogers, Nathalie Boltt, Terry Chen, Kandyse McClure, Jason Tremblay, Quinton Boisclair, Derek Versteeg, Christopher Wardrop, Andrea Agur, Emma Jonnz.
Yapımcı Firma : AGC Studios, Sherborne Media, Stabiliti Studios. (Mike Blomkamp, Neill Blomkamp)
İthalatçı Firma : BG Film
Dağıtımcı Firma : CJ ENM
Sınıflandırma : 16+
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır