Haftanın Yeni Filmleri 20.05.2022  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 29.09.2020 - Amerika Birleşik Devletleri)

» Sinemalar ve Seanslar
3 Boyutlu,Türkçe DublajÇocuk Filmi,  

Vasiliy Rovenskiy
 

 

Cesur Balık Sihirli Dünyada
Magic Arch

Çekingen ve hayalperest bir yunus olan Delfi, okyanusun derinliklerinde, balıkların tüm dileklerini kabul eden sihirli bir kemer keşfeder. Öte yandan kemerin yerini öğrenen Yılan balıkları devasa hale gelip, sakin Balık Kasabası'nı ele geçirmeyi planlamaktadır. Delfi'nin onları durdurmak, şehrini korumak ve hayatının aşkı Mia’yı kazanmak için uzun süredir kayıp olan babasıyla yeniden bir araya gelmesi gerekiyor.
A young dolphin with an active imagination saves Fish Town from evil Moray Eels and reunites with his father after discovering a magic arch that makes wishes come true.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2020
Tarz * : Animation
Süre : 82 dakika
Ülke : Rusya
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Vasiliy Rovenskiy
Senaryo : Alec Sokolow, Vasiliy Rovenskiy.
Müzik : Michael Hsiang Lee
Görüntü Yönetimi : Maxim Rogalsky
Kurgu : Roman Borisevich
Sanat Yönetimi : Maxim Rogalsky
Oyuncular : Seslendirme: Stephen Thomas Ochsner, Daniil Medvedev, Liza Klimova, Bruce Grant, David Grout, Jacqueline Efremova, Daniel Barnes, Timothy Sell, Daniel Barnes.
Yapımcı Firma : Licensing Brands (Roman Borisevich, Maxim Rogalsky, Vasiliy Rovenskiy)
İthalatçı Firma : Özen Film
Dağıtımcı Firma : Özen Film
Sınıflandırma : 6A
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır