Haftanın Yeni Filmleri 17.06.2022  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 28.04.2022 - Birleşik Arap Emirlikleri)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe DublajBlu-Ray,  

Martin Campbell
 

 

Geçmişe Dönüş
Memory

Alex Lewis hayatını değiştirmek üzere olan kiralık bir suikastçıdır. Teksas, El Paso'da yaşayan Alex, tam emekli olmayı planlarken unutulmaya yüz tutmuş bir hatırayla yüzleşir: eski bir bağlantısı ona son bir görev verdiğinde şiddet ve gizlilikle geçen uzun kariyerini tamamlamaya hazırdır. Ama son iş, Alex'in anlaştığı işten farklıdır ve onu ajan Vincent Serra liderliğinde yönetilen gizli bir FBI operasyonuna yönlendirir. Alex, sınırın güneyindeki bir çocuk fuhuş çetesinden zengin, nüfuzlu bir El Paso emlak patronu ve oğluna uzanan bir istismarın izini bulduğunda, Alex, Serra'nın ekibini gizlice doğru hedefe yönlendirir. Ayrıntıları hatırlayamaması onu daha büyük bir tehlikeye atsa da Alex, bir ömür boyu gölgelerde kazandığı becerilerini çirkin bir sırrı aydınlığa çıkarmak için kullanır ama bunu güçlü düşmanları kendisini yok etmeden ve Serra'nın gizli görevini açık etmeden yapmalıdır. Memory’de usta yönetmen ve yıldız Liam Neeson intikam, öfke ve kefaret hakkında yoğun bir aksiyon-drama sunmak için ilk defa işbirliği yapıyor. 
An assassin-for-hire finds that he's become a target after he refuses to complete a job for a dangerous criminal organization. A remake of the 2003 Belgian film 'The Memory of a Killer'.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2022
Tarz * : Action Thriller
Süre : 114 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Martin Campbell
Senaryo : Dario Scardapane
Müzik : Photek
Görüntü Yönetimi : David Tattersall
Kurgu : Jo Francis
Sanat Yönetimi : Kes Bonnet, Wolf Kroeger.
Oyuncular : Liam Neeson, Guy Pearce, Taj Atwal, Harold Torres, Ray Fearon, Monica Bellucci, Ray Stevenson, Mia Sanchez, Daniel De Bourg, Natalie Anderson, Rebecca Calder, Scot Williams, Doug Rao, Atanas Srebrev, Lee Boardman, Stella Stocker, Josh Taylor, Vladimir Mihaylov, Josh Macrena, J.R. Esposito, Antonio Jaramillo, Tudor Chirila, Sofia Soltess, Lyubomir Bachvarov, Sigal Diamant.
Yapımcı Firma : Arthur Sarkissian Productions, Black Bear Pictures, Signature Pictures, Welle Entertainment.
İthalatçı Firma : The Moment Entertainment/TME
Dağıtımcı Firma : TME Films
Sınıflandırma : 16+
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır