Haftanın Yeni Filmleri 12.08.2022  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 11.08.2022 - Almanya)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Advait Chandan
 

 

Laal Singh Chaddha
Laal Singh Chaddha

“Laal Singh Chaddha,” Akademi® ödüllü “Forrest Gump” filmini Hindistan’ın modern tarihinin ve kültürünün gözünden yeniden anlatan, sıradan bir adamın sıra dışı hayatını konu alan, hayat dolu hikâyesi. Film, Akademi adayı Lagaan’ın yıldızı Aamir Khan ile Kareena Kapoor Khan’ı bir araya getiriyor ve izleyicilere duygu, mizah ve iyimserlik sunuyor. Laal ve bekâr annesi arasındaki eşsiz bağ üzerine kurulmuş ve güçlü değerlerle sertleşmiş bir çocukluğu içeren hikâye, hayatın birçok zorluğunun üstesinden gelen Laal’in sevgisini, masumiyetini ve kaderini konu alıyor. Yol boyunca karşılaştığı insanların kalplerini kazanırken bize de herkesin, en olasılık dışı olan insanların bile bir hikâyesi olduğunu hatırlatıyor. Film, Hindistan civarında 100’den fazla mekanda çekilmiş. Laal Singh Chaddha’nın sevgili annesi rolünde Mona Singh rol alıyor. ‘Kahaani’ ve ‘Main Ki Karan?,’ gibi şarkıların yer aldığı ‘Laal Singh Chaddha’ tüm dünyada 11 Ağustos’ta vizyona girecek. ‘Laal Singh Chaddha’nın yapımı Viacom 18 Studios, Aamir Khan ve Kiran Rao tarafından Paramount Pictures iş birliğiyle gerçekleştirilmiştir.
An official remake of the 1994 American film Forrest Gump.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2022
Tarz * : Comedy Drama Romance
Süre : 159 dakika
Ülke : Hindistan
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Advait Chandan
Senaryo : Atul Kulkarni
Müzik : Pritam Chakraborty
Görüntü Yönetimi : Satyajit Pande
Kurgu : Hemanti Sarkar
Sanat Yönetimi : Bilal Hashmi, Pravin S Kadam.
Oyuncular : Aamir Khan, Kareena Kapoor, Naga Chaitanya Akkineni, Mona Singh Manav Vij, Abhinay Raj Singh, Richard Bhakti Klein, Shovon Jaman, Shanu Kumar, Rofique Khan, Sharik Khan, Azzy Bagria, Krishna Kant Singh Bundela, Karim Hajee, Sunil Beniwal, Nikhil Lulani, Pulkit Kumar, Mukesh Marko, Teetu Verma, James wc Meetei, Rajeev Vashishth, Kamran Singariya.
Yapımcı Firma : Aamir Khan Productions, Viacom18 Motion Pictures, Paramount.
İthalatçı Firma : UIP Turkey
Dağıtımcı Firma : UIP Turkey
Sınıflandırma : 10+
Editör : (7/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır