Haftanın Yeni Filmleri 26.08.2022  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 04.02.2022 - Amerika Birleşik Devletleri)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Giga Agladze
 

 

İllüzyon
The Other Me

Bir mimara nadir görülen bir göz hastalığı teşhisi konur ve bu onu insanların gerçek kimliklerini gördüğü gerçeküstü bir hayal dünyasına sokar. Gördükleri dayanılmaz hale geldikçe, gizemli bir kadına âşık olur ve kendi kimliğiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmeye başlar.
An architect is diagnosed with a rare eye disease, entering him into a surreal reality in which he sees people's true motives. As the visions become intolerable, he falls for a mysterious woman and confronts the truth about his own identity.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2022
Tarz * : Drama Mystery Thriller
Süre : 108 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Giga Agladze
Senaryo : Giga Agladze
Müzik : Paul Haslinger
Görüntü Yönetimi : Konstantin Esadze
Kurgu : Marc Schneider, Jonathan P. Shaw.
Sanat Yönetimi : Giorgi Gordzamashvili, Dadu Topuridze.
Oyuncular : Jim Sturgess, Andreja Pejic, Antonia Campbell-Hughes, Roger Ashton-Griffiths, Billy Barratt, Orla Brady, Mike Gassaway, Rhona Mitra, Jordi Mollà, Michael Socha, Mark W. Travis.
Yapımcı Firma : BA Production, The Fun Group.
İthalatçı Firma : Siyah Beyaz Movies
Dağıtımcı Firma : CGVMars
Sınıflandırma : 16+
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır