Haftanın Yeni Filmleri 14.10.2022  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 19.08.2022 - Ukrayna)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe DublajÇocuk Filmi,  

Ilya Maksimov
 

 

Gulliver Dönüyor
Gulliver Returns

En büyük masal kahramanlarından birinden Gulliver'den yepyeni bir macera! Gulliver yardımını isteyen Lilliput halkından acil bir mektup alır. Adada dikkat çekici değişikliklerin meydana geldiğini gören Gulliver ve arkadaşları, kendilerini olağanüstü olaylar kasırgasının içinde bulurlar. Bu yeni macerada kurnaz düşmanlar ve zorlu kovalamacalarla karşılaşırlar. Ama birlikte her engeli aşabilirler çünkü dostluk ve sevgi her zaman kazanır! Tüm ailenin keyif alacağı yeni ve eğlenceli bir macera.
The legendary Gulliver returns to the Kingdom of Lilliput, but he is not the giant they remember.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2021
Tarz * : Animation Adventure Family
Süre : 90 dakika
Ülke : Ukrayna Güney Kıbrıs
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Ilya Maksimov
Senaryo : Michael Ryan, Volodymyr Zelenskyy.
Müzik : Yuriy Grom
Görüntü Yönetimi : Yevhen Alekhin, Nataliia Alekseieva.
Kurgu : Alexandr Synko
Sanat Yönetimi : Sergei Andrievskii, Serhiy Mohylnyy.
Oyuncular : Seslendirme: Tyler Bunch, Wayne Grayson, Alyson Leigh Rosenfeld, Billy Bob Thompson, Tom Wayland.
Yapımcı Firma : 95 Animation Studio, Gulliver Films.
İthalatçı Firma : Film Medya
Dağıtımcı Firma : CJ ENM
Sınıflandırma : Genel
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır