Haftanın Yeni Filmleri 09.11.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 26.10.2018 - Amerika Birleşik Devletleri)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Luca Guadagnino
Film İle İlgili Makaleler
Başak Tuncel - Maji'nin dansı 'Suspiria'
 

 

Suspiria
Suspiria

Dünyaca ünlü bir dans akademisine kabul edilmenin mutluluğunu yaşayan Susie (Dakota Johnson) akademinin sanat yönetmeni Madam Blanc’ın (Tilda Swinton) gözetimi altında dans eğitimine devam etmektedir. Kısa bir süre içerisinde art arda yaşanan esrarengiz kaybolmalar ve kanlı cinayetlerle beraber Susie, akademinin saklı bir geçmişi ve karanlık bir sırrı olduğunu anlar. Bu ölümlerin ardında sapık bir katil mi, yoksa doğaüstü güçler mi vardır? Daha da önemlisi, sıra Susie’ye mi gelmiştir?

A darkness swirls at the center of a world-renowned dance company, one that will engulf the artistic director, an ambitious young dancer, and a grieving psychotherapist. Some will succumb to the nightmare. Others will finally wake up.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Fantasy Horror Mystery
Süre : 152 dakika
Ülke : İtalya Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Luca Guadagnino
Senaryo : Dario Argento, Daria Nicolodi, David Kajganich.
Müzik : Thom Yorke
Görüntü Yönetimi : Sayombhu Mukdeeprom
Kurgu : Walter Fasano
Sanat Yönetimi : Merlin Ortner, Monica Sallustio.
Oyuncular : Dakota Johnson, Tilda Swinton, Doris Hick, Malgorzata Bela, Chloë Grace Moretz, Angela Winkler, Vanda Capriolo, Alek Wek, Jessica Batut, Elena Fokina, Mia Goth, Clémentine Houdart, Ingrid Caven, Sylvie Testud, Fabrizia Sacchi, Brigitte Cuvelier, Renée Soutendijk, Christine Leboutte, Vincenza Modica, Marjolaine Uscotti.
Yapımcı Firma : Frenesy Film Company, Videa, First Sun, MeMo Films, Mythology Entertainment, Amazon Studios.
İthalatçı Firma : Filmartı
Dağıtımcı Firma : CGVMars
Sınıflandırma : 18+
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır