Haftanın Yeni Filmleri 11.01.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 11.01.2019 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Itziar Martinez
 

 

Lanetli Sular
Nereus

Sara arkadaşını ziyarette gider. arkadaşının yüzme havuzunda bir yaratık tarafından saldırıya uğrar; kısa süre sonra suyla temas eden herkesin tehlikede olduğunu keşfeder ve derinlerde gizlenen mistik ve kötü niyetli yaratıkla yüzleşmeye sürüklenir.

During a visit to friends, Sara begins having visions and is attacked by an unearthly creature in her friend's swimming pool; she soon discovers that anyone who comes into contact with the water is in danger and she is driven to confront the mystical and malevolent creature lurking in the depths.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Horror Thriller Mystery
Süre : 105 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Georges Padey
Senaryo : Itziar Martinez, Georges Padey.
Müzik : Georges Padey
Görüntü Yönetimi : Georges Padey
Kurgu : Erick Romero Ayón
Sanat Yönetimi : Erick Romero Ayón
Oyuncular : Itziar Martinez, Dennis Mencia, Raul Walder, Sean Ormond, Josephine Phoenix, Natalie Blackman.
Yapımcı Firma : Flavor Land, WOL Entertainment.
İthalatçı Firma : Özen Film
Dağıtımcı Firma : Özen Film
Sınıflandırma : 13+ 15A
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır