Haftanın Yeni Filmleri 05.06.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 24.05.2019 - İngiltere)

» Sinemalar ve Seanslar
3 Boyutlu,Türkçe Dublaj,  

Chris Renaud
 

 

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
The Secret Life of Pets 2

Çocuklara evinin bodrum katında takılarak içkili araba kullanmaktan kaçınmalarını teklif eder. Ama birkaç başka ev kuralı vardır: Çocuklardan biri ayık kalmak zorunda. Küfretmek yok. Asla üst kata çıkmayın. Ve ona “Ma” deyin.

Ancak Ma’nın konukseverliği takıntıya dönüşmeye başlar. Bir gençlik rüyası olEvcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2, biz her gün işe ya da okula gittikten sonra evcil hayvanlarımızın yaşadığı hayatı konu alan, 2016 yazının gişe rekortmeni filminin devamı. Illumination’ın kurucusu ve CEO’su Chris Meledandri ve uzun zamandır birlikte çalıştığı Janet Healy, animasyon filmleri arasında en iyi açılışı yapan komedinin devam filminin yapımcılığını üstleniyor. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 filminde yazar Brian Lynch (Minyonlar) yeniden görev alırken yönetmen de bir kez daha Chris Renaud (Çılgın Hırsız serisi, Dr. Seuss’ The Lorax) olacak.rak başlayan olay dehşet verici bir kabusa dönüşür ve Ma’nın evi kasabadaki en iyi mekanken dünyadaki en kötü mekan olur.

Continuing the story of Max and his pet friends, following their secret lives after their owners leave them for work or school each day.                      

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Animation Adventure Comedy
Süre : 86 dakika
Ülke : Fransa Japonya Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Chris Renaud
Senaryo : Brian Lynch
Müzik : Alexandre Desplat
Görüntü Yönetimi : Charlie Aufroy
Kurgu : Tiffany Hillkurtz
Sanat Yönetimi : Colin Stimpson
Oyuncular : Seslendirme: Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Tiffany Haddish, Lake Bell, Dana Carvey, Bobby Moynihan, Hannibal Buress, Chris Renaud,Ellie Kemper, Pete Holmes, Henry Lynch, Nick Kroll, Sean Giambrone, Meredith Salenger, Michael Beattie.
Yapımcı Firma : Universal Pictures, Illumination Entertainment, Universal Animation Studios.
İthalatçı Firma : UIP Turkey
Dağıtımcı Firma : UIP Turkey
Sınıflandırma : 7A
Editör : (7/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır